Met de centrale thema's "Integrated Industry" en "Industrial Intelligence" is de Hannover Messe het wereldwijde platform voor Industrie 4.0. Hiermee benadrukt de vakbeurs het groeiend belang van artificiŽle intelligentie en "machine learning" op vlak van energie-efficiŽntie en productieprocessen. De volgende editie vindt van 1 tot 5 april 2019†in Hannover plaats. Neem als Agoria-lid deel aan een speciaal tarief!


De HANNOVER MESSE is de leidinggevende vakbeurs van de industrie.†Gedurende 5 dagen presenteren meer dan 6.500 standhouders aan 220.000 bezoekers hun nieuwste technologieŽn en diensten waarmee ze oplossingen bieden die aansluiten bij de belangrijkste industriŽle trends en uitdagingen: Industrie 4.0, Sector Coupling, Cobots, Artificial Intelligence, Lightweight Construction en Platform Economics.

Programma

Naast de standhouders biedt de beurs een uitgebreid programma met toepassingsgerichte forums, uitmuntende presentaties en paneldiscussies.†Er is ook een speciale zone voor start-ups en carriŤreontwikkeling

Raadpleeg hier het volledige programma.

Vijf internationale vakbeurzen op ťťn plaats

De Hannover Messe verenigt vijf vakbeurzen die meer thema's afdekken dan eender welk ander evenement:

  • IAMD,
  • Digital Factory,
  • Integrated Energy,
  • Industrial Supply,
  • ComVac and†Research and Technology.

Het partnerland van dit jaar is Zweden, dat vooral zal focussen op samenwerking, innovatie en digitale transformatie.

Belgische groepsstanden

Bezoek ook de Belgische groepsstanden in hal 2 (AWEX) en in hal 8 (FIT). Ook Flanders Make zal in hal 8 te vinden zijn.

Bezoek samen met Agoria de Hannover Messe 2019!

Ter gelegenheid van de Hannover Messe 2019, organiseert Agoria op 2 aprileen speciale†1-daagse chartervlucht in samenwerking met TradeFairs.be en Global Fairs. Door de optimale planning van onze chartervlucht kunt u de beurs van opening tot sluiting bijwonen. U reist uitsluitend met vakgenoten, zodat u volop kunt netwerken.

De prijs per persoon: Ä 495,00 all-in (All-in: vluchten, transfer luchthaven-beurs, toegang beurs, reisbegeleiding). Bent u lid van Agoria? Dan betaalt u slechts Ä 465,00 p.p.!

Schrijf u in via deze link

Global Fairs biedt de leden van Agoria die niet deelnemen aan de vlucht maar toch de beurs willen bezoeken 200 gratis toegangstickets aan voor de volledige duur van de beurs. Met de code nx3vs kan u hier voor een gratis Full-Event-Ticket registreren.