Imke Courtois, Ans Devos, Karel Van Eetvelt en Jeroen Franssen zijn de centrale gasten van de podcastreeks 'Be The Change', een nieuw initiatief van Agoria en Tijd Connect. De eerste podcast kunt u vanaf nu hier beluisteren.


De arbeidsmarkt schudt tegenwoordig grondig door elkaar en de digitalisering versnelt. Wat betekent die digitalisering nu precies? Meer, minder of toch vooral andere jobs? Welke profielen staan er morgen in de vuurlinie van de war for talent?

In 'Be The Change' kijken we de verandering in de ogen. Presentatrice Ella Michiels legt enkele prangende stellingen van Agoria's arbeidsmarktexpert Jeroen Franssen voor aan Imke Courtois (voetbalanaliste bij VRT NWS en ex-voetbalster bij de Belgian Red Flames), Ans Devos (hoogleraar aan de Antwerp Management School en de Universiteit Antwerpen) en Karel Van Eetvelt (CEO RSC Anderlecht). Drie experten met een buitengewone interesse in het werk van de toekomst. Samen met Jeroen bespreekt ze hun visies. 

Vandaag gaan we dieper in op de carrière van de toekomst. Flexibiliteit en digitalisering lijken hierin de sleutelwoorden. Of toch niet?

Beluister hieronder de eerste aflevering van onze podcast 'Be The Change'!

Lees het volledige artikel en beluister de podcast op detijd.be

https://www.agoria.be/bethechange