Hoe kun je ervoor zorgen dat mensen niet het gevoel hebben dat ze hun hele leven moéten leren maar dat ze dat eerder als een kans beschouwen? Imke Courtois, Ans Devos, Karel Van Eetvelt en Jeroen Franssen zijn de centrale gasten van de podcastreeks 'Be The Change', een initiatief van Agoria en Tijd Connect. De derde podcast kunt u vanaf nu hier beluisteren.


Moeten we 'minder bewust' leren? Moeten mensen terwijl ze leren meteen kansen krijgen om de opgedane kennis in de praktijk te brengen? Over deze en andere vragen zullen Jeroen Franssen en zijn gesprekspartners zich buigen tijdens de derde en laatste "Be the Change"-podcast. Daarnaast geven ze ook hun mening over het DigiSkills Passport, een digitale tool die Agoria dit jaar heeft gelanceerd om de vereiste competenties op de arbeidsmarkt van de toekomst te identificeren.  

In de podcast 'Be The Change' kijken we de verandering in de ogen. Presentatrice Ella Michiels legt enkele prangende stellingen van Agoria's arbeidsmarktexpert Jeroen Franssen voor aan Imke Courtois (doctoreerde in de psychologie, voetbalanaliste bij VRT en ex-speelster van de Belgian Red Flames), Ans Devos (hoogleraar aan de Antwerp Managament School en de Universiteit Antwerpen) en Karel Van Eetvelt (CEO RSC Anderlecht). Drie gasten met een buitengewone interesse in het werk van de toekomst. Samen met Jeroen bespreekt ze hun visies. 

 

Beluister hieronder de derde aflevering van onze podcast 'Be The Change'!

 

Lees het volledige artikel en beluister de podcast op detijd.be

Beluister ook de andere afleveringen

https://www.agoria.be/bethechange