Vanaf vandaag, maandag 26 november, t.e.m. donderdag 29 november doet een officiŽle handelsdelegatie o.l.v. Prinses Astrid Marokko aan. De totale delegatie zal zo'n 220 individuele bedrijven tellen waar van iets meer dan 50 Agoria-leden. Onze federatie is dan ook sterk aanwezig in het programma van deze missie.


†Over vier volle dagen bezoekt de delegatie de politieke hoofdstad Rabat, de economische hoofdstad Casablanca en de logistieke hoofdstad Tanger. Vijf van de zeven Technology Clubs organiseren in elk van deze steden (alleen of in partnership) verschillende activiteiten.

  • Beginnen doen we op maandag 26 november met een officieel en een B2B bezoek aan de mondiale fosfaat en meststoffen gigant OCP in Casablanca (Energy Technology Club).
  • Op dinsdag 27 november organiseert de Healthcare Technology Club in Rabat een Power Lunch met vooraanstaanden uit de Marokkaanse medische wereld en organiseert de Building & Infra Technology Club een omvangrijk seminarie over de belangrijkste bouwprojecten in Marokko met naar schatting meer dan 150 deelnemers (bouwpromotoren, architecten & bouwbedrijven).
  • Op Woensdag 28 november is de Financial Services Technology Club samen met onze Prinses gastvrouw voor de fine fleur van de Marokkaanse financiŽle markt (als afsluiter van een Financial Services track op maandag en dinsdag); de Sports & Entertainment Technology Club organiseert dan weer een high level activiteit i.v.m. een mogelijks bod van Marokko voor het Wereldkampioenschap voetbal in 2030.
  • Afsluiten doen we in Tanger waar opnieuw de Building & Infra Technology Club sterk aanwezig zal zijn.

Getrouw aan onze pragmatische aanpak heeft elke Club activiteit tot doel om onze technologische spelers op een hoog niveau in contact te brengen met potentiŽle, globale topklanten. En elke dag van deze missie zullen we hierover verslag uitbrengen.

Groeten uit Marokko enÖ tot morgen!