We zijn opnieuw vertrokken ! Na het succes van de voorbije jaren, is het BeGeo congres terug voor een derde editie. Blokkeer alvast 24 april in uw agenda om deel te nemen aan BeGeo 2018 in het prachtige kader van het Square Brussels Meeting Center.


De focus van BeGeo 2018 is uiteraard geografische informatie en de oneindige perspectieven die dit opent in het kader van de digitalisering van de samenleving en de economie. Met de explosie van toepassingen met gelokaliseerde data, is deze geografische informatie één van de meest opwindende en veelbelovende sectoren van de wereldeconomie geworden. 

Bouwen aan een toekomst van gelokaliseerde informatie

BeGeo is de onvoorwaardelijke ontmoetingsplaats waar u de nieuwste trends en problemen van dit nieuwe ecosysteem kunt ontdekken. Bovendien is dit een unieke kans voor ondernemers, onderzoekers en de publieke sector om samen te komen en te bouwen aan de toekomst van geografische informatie. 

Dit jaar op het programma

Bent u geïnteresseerd ?

Neem gratis deel tijdens deze unieke dag en registreer je nu reeds online. 

Sponsor worden ?

Wenst uw bedrijf of organisatie te profiteren van de visibiliteit van het congres om uw expertises en diensten te presenteren ? Laat het ons weten:

Meer informatie: www.begeo.be

Tweet #BeGeoBelgium

Datum

dinsdag 24 april 2018, 09:00 - 19:00

Plaats

Square Brussels Meeting Center,
Kunstberg, B-1000 Brussel

Organisator

Agoria Digital industries

Meer info

De toegang tot het event is gratis, maar inschrijven is verplicht

Dit evenement is afgelopen.