Pretparken moeten zichzelf voortdurend heruitvinden. De vraag is dan: hoe kunnen ze zich onderscheiden van de rest? En vooral: welke mogelijkheden bieden nieuwe technologieŽn? Laat u op 28 november a.s., tijdens de Annual Assembly van de Building & Urban Technology Club, inspireren door Julien Kauffmann, VP Transformation bij Disneyland Parijs!


Veiligheid, bezoekerservaring, innovatie, digitalisering ... de uitdagingen zijn groot, maar dat geldt niet minder voor het potentieel van onze technologiebedrijven. Niets is onmogelijk, en al helemaal niet in het land van Mickey!

Julien Kauffmann leidt de werkgroep die de nieuwe uitdagingen in de ontwikkeling van Disneyland Parijs moet achterhalen en vernieuwingen voor het hele park moet voorstellen. Hij zal ons zijn visie uiteenzetten op het pretpark, dat hij heeft zien evolueren sinds hij er in 2003 binnenstapte. Die bijzondere ervaring zal hij delen met de leden van de Building & Urban Technology Club.

De Annual Assembly van de Club is uiteraard ook de gelegenheid om de stand van zaken op te maken m.b.t. de strategie en de activiteiten van de Club voor de komende maanden en om er de actieve leden en stakeholders van de overige zes Business Development-clubs van Agoria te ontmoeten tijdens een uniek netwerkevent. Hopelijk bent u er ook bij!

Schrijf u snel in via http://www.ourforcewithyou.be

Datum

dinsdag 28 november 2017

Plaats

BluePoint Brussels
A. Reyerslaan 80
1030 Brussel

Organisator

Building & Urban Technology Club 

Dit evenement is afgelopen.