Zoekt u een toeleverancier op het domein van (hogedruk)gieten, verspaning, plaatwerk, oppervlaktebehandeling, thermische en/of chemische behandeling en/of assemblage? Of een toeleverancier die gespecialiseerd is op het gebied van machinebouw, bouwproducten, automotive, ruimtevaart...?

Of bent u eerder op zoek naar een partner die zoveel mogelijk taken van u overneemt op het gebied van productie, assemblage, aansturen van toeleveranciers en de logistiek in de keten? Of die u steunt door (sub)modules aan te leveren? Of die u kan helpen bij de engineering van nieuwe producten?

In de nieuwe Business Guide 'Belgian Mechanical Suppliers' die Agoria Subcontracting heeft opgesteld vindt u een uniek aanbod van meer dan 100 toeleveranciers die lid zijn van Agoria. U vindt er zeker wat u zoekt: deze ondernemingen bieden namelijk oplossingen voor vrijwel alle economische sectoren. Het gaat daarbij steeds vaker om totaaloplossingen die aangepast zijn aan uw specifieke noden. In de gids vindt u naast alle contactgegevens van de toeleveringsbedrijven ook een gedetailleerd overzicht van hun productiemogelijkheden.

Download de digitale versie van de business guide 'Belgian Mechanical Suppliers'. Gedrukte exemplaren kunt u aanvragen bij Magdalena Otero, magdalena.otero@agoria.be, átel. +32 2 706 79 08.