MNE (Materials Transformation Network Event), op woensdag 7 en donderdag 8 februari 2018 in Kortrijk Xpo, is een niet te missen beurs voor de maakindustrie. Loop tijdens uw bezoek zeker eens binnen in de stands van de leden van Metal-Alliance.be. Ook het Agoria-debat over industriŽle verschilmakers wordt beslist een aanrader.


MNE is hťt Belgisch netwerkevent waar technologie- en toeleveranciers contacten leggen met inkopers, productieteams en investeerders uit de metaal- en kunststoffensector en de machinebouw. Meer dan 150 exposanten waaronder bijna 35 leden van Agoria Metal-Alliance.be††stellen zich op het event voor. Ook deze editie worden meer dan 3000 vakbezoekers over de 2 dagen verwacht. Bekijk hier de exposantenlijst en het beursplan. De beurs bezoeken is gratis mits online pre-registratie.

Op de beurs vindt ook voor de derde keer de Ideas Battle Arena, waar een resem sprekers hun visie op de nieuwste trends en ontwikkelingen in de maakindustrie voorstellen, telkens gevolgd door een netwerkreceptie. Agoria is in de Arena op woensdag 7 februari om 18u de gastheer met "Manufacturing 2020: een Agoria-debat over industriŽle verschilmakers".

Bedrijven worden dagelijks uitgedaagd om hun productie te optimaliseren en kwalitatieve producten te leveren. Dit door het aanpassen van hun productieproces maar ook door intelligent te digitaliseren. Tevens is naast productinnovatie ook de innovatie van het productieproces een must. Bedrijven zijn hier op verschillende manieren mee begaan en doen er alles aan om hun omwenteling naar een meer gedigitaliseerde productie te realiseren. Hoe de maakindustrie er in 2020 zal uitzien, verneemt u tijdens dit debat met een aantal topspelers uit de technologie-industrie. Het debat wordt geleid door Agoriaís CEO Marc Lambotte. Andere deelnemers zijn onder andere Bart Van der Schueren (CTO Materialise), Dirk Torfs (CEO† Flanders Make), Prof Dr Ing Bert Lauwers (KU Leuven) en Luc Bovijn (CTO Dana).

Registreer met de code 199 via de inschrijvingsmodule op de website van MNE

Datum

woensdag 7 februari 2018, 14:00 - 21:00

donderdag 8 februari 2018, 14:00 - 21:00

Plaats

Kortrijk Xpo | Hal 4, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk

Organisator

Invent Media 

Dit evenement is afgelopen.