Op 2 juni e.k. organiseert Agoria – voor het zesde jaar op rij – de Agoria eHealth Awards, een topevent waarop de directie van Belgische ziekenhuizen en andere beslissers uit de wereld van de gezondheidszorg en de industrie samenkomen.

Zoals ieder jaar worden ziekenhuizen, rusthuizen, ziekenfondsen, universiteiten en overheidsinstellingen en -instanties uitgenodigd om hun ICT-projecten in te dienen. Een onafhankelijke jury (zonder vertegenwoordigers van de industrie) selecteert dan de beste projecten op basis van vastgelegde criteria (zoals het innovatiepotentieel, de herbruikbaarheid van het project, de impact op de processen, de medische return, de mobiliteitsaspecten enz.).

Dit jaar mogen we spreken van een uitzonderlijke oogst, zowel wat het aantal ingediende projecten (31) als wat de kwaliteit betreft.

De jury heeft onlangs vergaderd en de genomineerde projecten bekendgemaakt. Raadpleeg de lijst op http://www.ehealthawards.be/nomineenl.php.

Naast de visibiliteit die e-healthprojecten genieten biedt dit jaarlijkse event ook een unieke gelegenheid om beslissers uit de medische wereld te ontmoeten of om er uw klanten uit te nodigen. 

Tijdens de gala-avond ontvangen we bovendien professor Philippe Coucke (foto), die zijn disruptieve visie op de wereld van de zorg zal uiteenzetten: “How technical convergence will rock the medical world!"

Schrijf u vandaag nog in voor de gala-avond op 2 juni (die plaatsvindt in het Koloniënpaleis in Tervuren)!