Smart Cities

Agoria e-gov Awards plaatsen voor de 16e keer de beste e-governmentprojecten in de spotlights

Agoria organiseert voor het 16e jaar op rij in samenwerking met†TMAB†de Agoria e-gov Awards om de meest verdienstelijke informatiseringsprojecten van overheidsdiensten in de bloemetjes te zetten.


Dit jaar worden er opnieuw zes e-gov Awards toegekend. Naast een award voor 'innovatie', 'gebruiksvriendelijkheid', 'rendabiliteit'†en 'samenwerking', zal ook weer een award voor het 'gebruik van open data' toegekend worden.†Het project dat volgens de jury de beste mix van deze criteria kan voorleggen,†gaat†op het einde van de avond met de titel†van 'Beste e-gov project van 2019'†naar huis.

Het uiteindelijke doel blijft uiteraard om projecten te belonen die zowel voor de overheid als voor de gebruiker (burger of onderneming) een tijds- en middelenbesparing opleveren. De administratie moderniseert in de eerste plaats om burgers, bedrijven en ambtenaren een efficiŽnte service aan te bieden.

De felbegeerde prijzen worden dit jaar officieel uitgereikt tijdens de e-gov gala-avond die plaatsvindt op†donderdag 5 december 2019. Noteer deze datum alvast in uw agenda!††

Hoe deelnemen?

Alle operationele e-gov-projecten mogen meedingen†voor elke award categorie.†Deelnemen is net als de vorige jaren heel eenvoudig! Op†de site†www.egovawards.be†vindt u het inschrijvingsformulier en alle nuttige inlichtingen zoals het wedstrijdreglement.†Let op: De deadline voor het indienen van de dossiers is dit jaar vrijdag 4 oktober 2019!

Heeft uw bedrijf recent een e-gov-project (mee) gerealiseerd? Moedig dan zeker uw overheidsklant aan om†zo snel mogelijk zijn†kandidatuur in te dienen voor de e-gov Awards 2019!