Het Agoria Smart Cities Forum 2018, op 1 maart jl. in BluePoint Brussels, was een groot succes. Zo’n 300 vertegenwoordigers van overheden, technologiebedrijven en andere stakeholders kwamen poolshoogte nemen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van smart cities.


In de loop van de dag passeerden heel wat trends, cijfers en praktijkvoorbeelden de revue. Tussen die inhoudelijke sessies door was er ook volop ruimte om te netwerken, van gedachten te wisselen met de andere deelnemers en -een optie die bijzonder veel bijval genoot- demonstraties bij te wonen van de nieuwste ‘slimme’ technologieën.

Download hier de ons ter beschikking gestelde presentaties van de sprekers uit het plenaire programma en de interactieve breakout sessies.

Nog even de sfeer van de dag opsnuiven?

De foto’s van het Smart Cities Forum 2018 zijn absoluut de moeite waard. Onze cameraman maakte ook dit sfeerverslag:

Proficiat aan de winnaars!

Tot slot wensen we nogmaals proficiat aan Sint-Truiden, Brussel, Brugge, Gerpinnes en Musson, de winnaars van de Agoria Smart City Awards 2018. Van harte gefeliciteerd ook aan Ericsson en Corda Campus Hasselt, die samen de allereerste Agoria 5G Award in ontvangst mochten nemen.

Bekijk hier filmpjes over de bekroonde projecten.