Bestaande relaties intensifiėren en de eerste stap zetten naar nieuwe contacten en samenwerkingen ... de jaarwisseling is er een ideaal moment voor. Agoria nodigt u daarom van harte uit op zijn jaarlijkse nieuwjaarsreceptie(s). Op donderdag 14 december ontvangen we in het unieke kader van het Augustijnenklooster Thagaste in Gent niemand minder dan Stefaan Vanfleteren en Wolf Leye van het befaamde Belgische pianohuis Piano's Maene.


Dit bedrijf ontwikkelde twee jaar geleden een concertpiano die, als modern alternatief voor de klassieke vleugel van Franz Liszt, een golf van opwinding veroorzaakte in de muziekwereld. Zij brengen ons hun verhaal over hoe de technologische evolutie hun productontwikkeling mee heeft bepaald en welke directe invloed dit heeft op het maatschappelijk gebeuren. Wuif 2017 uit met een klinkend verhaal van inspirerende productinnovatie.

Programma :

18u15           

Onthaal leden en genodigden

19u00 

Peter Demuynck, Algemeen Directeur Agoria Vlaanderen  

19u15

Geert Verschraegen, Chief Social Affairs Agoria

19u30

Stefaan Vanfleteren, CEO Piano's Maene
Muzikale omlijsting door Wolf Leye, Sales & Marketing Manager Piano's Maene

20u05 

Cocktail - netwerking en mogelijkheid tot geleid bezoek aan de abdij   

Schrijf in vóór 9 december a.s.(*),
dan zorgen wij voor een warme ontvangst.

Info parking: In de Gentse binnenstad geldt betalend parkeren. U kunt echter gratis gebruikmaken van de parking AZ Sint-Lucas (GPS: Vogelenzangparking) waarbij u een ticket neemt bij het binnenrijden. U begeeft zich naar de ingang van het ziekenhuis en kiest in de inkomhal voor "uitgang stad" . U vervolgt de weg naar rechts en aan het einde van de straat rechts bevindt zich Thagaste. Er zullen voldoende Agoria-aanduidingen voorzien zijn. Bij het aanmelden in Thagaste ontvangt u een ticket om de parking kosteloos te verlaten.

(*) Past deze datum niet voor u? U bent welkom op de andere Agoria nieuwjaarsrecepties: 20/12 Antwerpen21/12 Luik; 31/01 Brussel. Selecteer gerust meerdere opties op het inschrijvingsformulier dat u via de link hierboven vindt. Want hoe meer mensen u ontmoet, hoe meer kansen u zult zien.

Datum

donderdag 14 december 2017, 18:15

Plaats

Thagaste
Academiestraat 1
9000 Gent

Organisator

Agoria 

Meer info

Gratis. Exclusief voor Agoria-leden en genodigden.

Dit evenement is afgelopen.