Voor de verdere uitbouw van onze dienstverlening binnen het expertisecentrum Sustainability, Product Compliance & Innovation, zijn wij op zoek naar een:


Agoria betekent vooruitgang door technologie. Wij banen het pad voor alle technologisch geïnspireerde bedrijven in België die door de ontwikkeling of toepassing van innovaties vooruitgang in de wereld nastreven en die samen ruim 300.000 werknemers vertegenwoordigen.

We zijn trots dat om en bij 1.900 lidbedrijven vertrouwen stellen in de drie pijlers van onze dienstverlening: adviesverlening, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat.

Agoria beschikt over een team van 200 gemotiveerde professionals. Dankzij hun respectieve vakkennis, competenties en netwerk zorgen zij ervoor dat onze organisatie in staat is om een hoogwaardige en performante dienstverlening aan te bieden.

Voor de verdere uitbouw van onze dienstverlening binnen het expertisecentrum Sustainability, Product Compliance & Innovation, zijn wij op zoek naar een:

Junior Expert Cyber Security & ICT Standardisation(m/v/x)

 

Verantwoordelijkheden

 • Je sensibiliseert onze lidbedrijven rond Cyber Security en je volgt Belgische en Europese wetgevingsinitiatieven op, met de nodige proactieve lobbying in het belang van onze leden.
 • Vanuit jouw technische achtergrond geef je mee vorm aan de uitbouw en aansturing van de ICT normalisatie-activiteiten (Cyber Security, Electronic Invoicing, Electronic Public Procurement, Privacy Management, Digitally Recorded Media, Geographic Information) en diensten van onze organisatie.
 • Als vast aanspreekpunt voor onze leden beantwoord je alle vragen m.b.t. een aantal specifieke technische regelgeving- en normalisatiedossiers, je volgt de (internationale) ontwikkelingen hierover op de voet en vertaal je deze naar de praktijk.
 • Elke vorm van collectief overleg en/of communicatie over deze ontwikkelingen initieer en coördineer je met de betrokken normalisatiestakeholders (bedrijven, overheden, Bureau voor Normalisatie, …)
 • Je zorgt voor een optimale organisatie en coördinatie van een portefeuille van technische commissies.
 • Ondernemingen hebben advies en begeleiding nodig rond hun normalisatiebehoeften en technische vragen, en je neemt met plezier deze rol op.
 • Verschillende collega’s staan te popelen voor een nauwe samenwerking om zo een optimaal resultaat te bekomen bij de verschillende acties.

 
Gewenst profiel

 • Idealiter heb je een ingenieursdiploma en/of minimum een hoger opleiding met een IT-gerelateerde achtergrond rond Cyber Security in het bijzonder.
 • Je bent leergierig en in staat om technische informatie te vertalen naar de praktijk en te communiceren en rapporteren naar zowel interne als externe partners.
 • Jouw klantgerichtheid en verantwoordelijkheidszin combineer je met goede organisatorische vaardigheden, dynamisme, overtuigingskracht en stiptheid.
 • Uiteraard ben je communicatief en vlot meertalig (Nederlands, Frans en Engels), zowel mondeling als schriftelijk.

 
Ons aanbod

Wij bieden een baan bij de grootste sectorfederatie van België, die door de bedrijven erkend wordt als referentie voor dienstverlening. Je krijgt de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen in diverse opleidingstrajecten en/of informatienetwerken. Je komt in een aangename werkomgeving in Brussel terecht. Er wordt je een aantrekkelijk loonpakket en diverse extralegale voordelen aangeboden.Contact

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je curriculum vitae met een korte motivatiebrief waarin je duidelijk vermeldt voor welke functie je solliciteert naar job@agoria.be.