De Online company sessions zijn een nieuwe formule waarbij technologiebedrijven zichzelf en hun activiteiten ‘live’ via MS Teams voorstellen aan geïnteresseerde studenten. Leg nu de sessie met uw bedrijf vast!


De Agoria Company Tour, inmiddels een vaste waarde op de kalender van veel bedrijven, is een soort roadshow waarbij STEM-studenten uit het hoger onderwijs op bedrijfsbezoek komen bij technologiebedrijven die lid zijn van Agoria. Voor de bedrijven is dit initiatief een uitgelezen kans om de banden met het hoger onderwijs en met een zeer gegeerde doelgroep van studenten aan te halen. Kortom, een must voor bedrijven die bezig zijn met employer branding, netwerking, samenwerking met het hoger onderwijs.

In de (online) bedrijfspresentatie vertellen de deelnemende bedrijven over hun producten en activiteiten, de technologieën waarmee ze werken, welke soorten loopbanen en jobs ze aanbieden en welke samenwerkingen ze zoeken met scholen en studenten (stages, eindejaarswerken, gastcolleges, kennisdeling,…).

Als deelnemend bedrijf verzorgt u inhoudelijk een Online company session (levendige powerpoint presentatie, getuigenissen, beelden…). Deze sessie duurt ongeveer 50 minuten.

Klik hier voor meer informatie over Online company sessions

Extra opportuniteit!

In november gaan alvast 65 lidbedrijven een Online company session geven aan 1 595 studenten (KU Leuven, AP Antwerpen, UCLL, VUB, …) Hiervoor zijn de inschrijvingen al een tijdje afgesloten.

Voor 2 studierichtingen,  die zeer recent zich aangesloten hebben bij de Online Agoria Company Tour,  hebben we nog online sessions vrij. Het gaat om:

  • UCLL Diepenbeek, professionele Bachelor, Electromechaniek, (+/- 70 studenten): op 9 of 17 november 2020
  • UCLL Diepenbeek, professionele Bachelor, Energietechnologie (vroegere Elektrotechniek/ Bach2) (+/- 30 studenten):  op 23 november 2020

Meer informatie over beide studierichtingen, vindt u hier.

Datum

maandag 9 november 2020

dinsdag 17 november 2020

maandag 23 november 2020

Plaats

Online

Organisator

Dit evenement is afgelopen.