De Europese Unie beschikt, net zoals heel wat andere belangrijke handelslanden, over een regelgeving die moet vermijden dat u met de aankoop van goud of andere mineralen (in het bijzonder tin, tantaal en wolfraam) gewapende conflicten financiert in conflictgebieden. Deze wetgeving zal in de toekomst aangescherpt worden en mogelijk ook andere metalen, zoals mogelijk kobalt, bevatten. Voert u goud of andere mineralen in voor uw productie? Ken de regels!


 (foto: pexels.com)

Agoria beseft dat de leden in het bijzonder gevat worden door deze regelgeving en wil u helpen om uw kennis en kunde op peil te houden. Daarom organiseren wij begin volgend jaar een Agoria Academy Supply Chain Due Diligence over conflictmineralen.

U kan zich hier inschrijven voor deze opleiding.

  • Deze opleiding zal online verlopen via MS Teams. Deelnemers ontvangen enkele dagen voordien de aanmeldlink.
  • De opleiding vindt plaats op 21 januari 2021 tussen 9u en 12u.
  • Kostprijs: € 165 + BTW per persoon
  • De opleiding zal in het Engels verlopen, maar er kunnen vragen in het Nederlands en het Frans gesteld worden.
  • De opleiding wordt gegeven in samenwerking met Dr. Lotte Hoex van de International Peace Information Service (Antwerpen), een instituut dat nauw samenwerkt met het European Partnership for Responsible Minerals.
 
 

Datum

donderdag 21 januari 2021, 09:00 - 12:00

Plaats

Webinar.

Organisator

Agoria 

Agoria is erkend als dienstverlener in het kader van de Vlaamse KMO-portefeuille. Dat betekent dat wanneer u als Vlaamse kmo bij ons een betalende opleiding van min. 100 euro (excl. BTW) volgt, de Vlaamse overheid een deel van de kostprijs subsidieert. Ons erkenningsnummer is DV.O205861. Opgelet: Agoria leden kunnen enkel een beroep doen op de KMO-portefeuille als zij toegetreden lid zijn. Meer uitleg vindt u hier.

Op deze opleiding zijn de algemene voorwaarden van toepassing die gelden binnen Agoria VZW.
Schrijf je in