Zeker in coronatijden is het belangrijk dat gezonde ondernemingen niet in de problemen komen door slecht onderhandelde kredietovereenkomsten. Hoe gaat een ondernemer best om met cruciale clausules in bankkredieten zoals zekerheden, MAC clausules, cross defaults, subordinatie en structurele subordinatie? Deze opleiding "Kredietonderhandelingen" geeft praktische tips en elke aanbeveling wordt onderbouwd.


In deze opleiding gaan we dieper in op de onderliggende concepten en halen we meer praktijkvoorbeelden aan in vergelijking met het webinar.

Doelgroep

CFO’s, finance managers

Trainers

William Schoofs en Patrick Van Hoye, Financieel Experts bij Agoria

Tip: volg ook onze twee andere financiële Academy-opleidingen en ontvang een korting op de totaalprijs.  Gelieve wel voor elk webinar afzonderlijk in te schrijven:

Deze opleiding wordt ook in het Frans georganiseerd.

Datum

dinsdag 24 november 2020, 09:30 - 12:00

Plaats

Online opleiding

Organisator

Agoria Algemene Regelgeving

Meer info

  • 150 euro voor Agoria-leden en 300 euro voor niet-leden
  • Indien u de serie van drie opleidingen volgt (bankrelaties, kredietonderhandelingen en kapitaalstructuur) dan betalen Agoria-leden 330 euro en niet-leden 660 euro.

Agoria is erkend als dienstverlener in het kader van de Vlaamse KMO-portefeuille. Dat betekent dat wanneer u als Vlaamse kmo bij ons een betalende opleiding van min. 100 euro (excl. BTW) volgt, de Vlaamse overheid een deel van de kostprijs subsidieert. Ons erkenningsnummer is DV.O205861. Opgelet: Agoria leden kunnen enkel een beroep doen op de KMO-portefeuille als zij toegetreden lid zijn. Meer uitleg vindt u hier.

Op deze opleiding zijn de algemene voorwaarden van toepassing die gelden binnen Agoria VZW.
Schrijf je in