Door de coronacrisis staat de liquiditeit van ondernemingen onder druk. Een gezonde kapitaalstructuur is tijdens een crisis een steun en mogelijk een opportuniteit om een verschil te maken ten opzichte van concurrenten. Deze opleiding beantwoordt praktische vragen over de kapitaalstructuur en liquiditeit.


Deze opleiding beantwoordt praktische vragen over de Kapitaalstructuur en Liquiditeit zoals:

  • Hoe het evenwicht tussen risico en rendement bewaren?
  • Is mijn kapitaalstructuur een sterkte of een zwakte?
  • Hoe liquiditeit en kapitaalstructuur verbeteren?
  • Wat is de link tussen de levenscyclus en de kapitaalstructuur?

De optimale kapitaalstructuur is een dynamisch evenwicht dat elk jaar kan veranderen. Deze opleiding gaat dieper in op de drijvende krachten achter de optimale kapitaalstructuur en de impact van de coronacrisis op de kapitaalstructuur van het bedrijf.  De opleiding geeft praktische aanbevelingen met een korte theoretische onderbouwing.

In deze opleiding gaan we dieper in op de onderliggende concepten en halen we meer praktijkvoorbeelden aan in vergelijking met het webinar.

Doelgroep

CFO’s, finance managers

Trainers

William Schoofs en Patrick Van Hoye, Financieel Experts bij Agoria

Tip: volg ook onze twee andere financiële Academy-opleidingen en ontvang een korting op de totaalprijs.  Gelieve wel voor elk webinar afzonderlijk in te schrijven:

Datum

dinsdag 1 december 2020, 09:30 - 12:00

Plaats

Online opleiding

Organisator

Agoria Algemene Regelgeving

Meer info

  • 150 euro voor leden en 300 euro voor niet leden
  • Indien u de serie van drie opleidingen volgt (bankrelaties, kredietonderhandelingen en kapitaalstructuur) dan betalen leden 330 euro en niet leden 660 euro.

Agoria is erkend als dienstverlener in het kader van de Vlaamse KMO-portefeuille. Dat betekent dat wanneer u als Vlaamse kmo bij ons een betalende opleiding van min. 100 euro (excl. BTW) volgt, de Vlaamse overheid een deel van de kostprijs subsidieert. Ons erkenningsnummer is DV.O205861. Opgelet: Agoria leden kunnen enkel een beroep doen op de KMO-portefeuille als zij toegetreden lid zijn. Meer uitleg vindt u hier.

Op deze opleiding zijn de algemene voorwaarden van toepassing die gelden binnen Agoria VZW.
Schrijf je in