Als er geen akkoord, met daarin een transitieperiode, over de uittreding van het Verenigd Koninkrijk goedgekeurd wordt (of indien geen verlenging van de onderhandelingen overeengekomen wordt), zal 31 oktober 2019 de laatste dag zijn waarop het VK een lidstaat is van de Europese Unie. Dat wil zeggen dat u daarna douaneformaliteiten zal moeten vervullen om uit te voeren naar het VK of in te voeren vanuit het VK. Bent u voorbereid?


In het Europahotel in Gent organiseert Agoria op 12 september 2019, in samenwerking met Customs4Trade, een initiatie waarbij volgende zaken aan bod zullen komen: 

  • Brexit – update
  • Oorsprongsregels en -berekening
  • Douanewaarde 

Schrijf u in. De plaatsen zijn beperkt en zijn meestal snel geboekt.

Datum

donderdag 12 september 2019, 14:00 - 17:00

Plaats

Europahotel
Gordunakaai 59
9000 Gent

Organisator

Agoria 

Meer info

Agoria-leden € 165
Niet-leden € 330

Agoria is erkend als dienstverlener in het kader van de Vlaamse KMO-portefeuille. Dat betekent dat wanneer u als Vlaamse kmo bij ons een betalende opleiding van min. 100 euro (excl. BTW) volgt, de Vlaamse overheid een deel van de kostprijs subsidieert. Ons erkenningsnummer is DV.O205861. Opgelet: Agoria leden kunnen enkel een beroep doen op de KMO-portefeuille als zij toegetreden lid zijn. Meer uitleg vindt u hier.

Op deze opleiding zijn de algemene voorwaarden van toepassing die gelden binnen Agoria VZW.
Schrijf je in