Goede bankrelaties zijn in coronatijden belangrijker dan ooit. Bankrelaties beheren is een topic dat weinig aan bod komt in financiële curricula. Deze opleiding toont zowel de kant van de bank als van de ondernemer over hoe bankrelaties beheren.


De Agoria Academy-opleiding "Bankrelaties beheren" geeft praktische tips over hoe een bedrijf best een bankgroep samenstelt, financiële producten kiest en onderhandelt. Elke aanbeveling wordt onderbouwd met een korte theoretische uitleg.

Deze opleiding beantwoordt praktische vragen over bankrelaties zoals:

  • Hoe hard kan ik met mijn bank ondehandelen?
  • Met welke banken werk ik best samen voor welke producten?
  • Hoe groot moet mijn bankgroep zijn?
  • Hoe kijkt mijn bank naar mijn bedrijf?

Deze opleiding was eerder het onderwerp van een webinar. In deze opleiding gaan we dieper in op de onderliggende concepten en halen we meer praktijkvoorbeelden aan in vergelijking met het webinar.

Doelgroep

CFO’s, finance managers

Trainers

William Schoofs en Patrick Van Hoye, financial experts bij Agoria

Ce webinaire sera également organisé en français. Plus d'informations.

Tip: volg ook onze twee andere financiële Academy-opleidingen en ontvang een korting op de totaalprijs.  Gelieve wel voor elk webinar afzonderlijk in te schrijven:

Datum

dinsdag 17 november 2020, 09:30 - 12:00

Plaats

Online opleiding

Organisator

Agoria 

Meer info

  • 150 euro voor Agoria-leden en 300 euro voor niet-leden
  • Indien u de serie van drie opleidingen volgt (bankrelaties, kredietonderhandelingen en kapitaalstructuur), dan betalen leden 330 euro en niet-leden 660 euro.

Agoria is erkend als dienstverlener in het kader van de Vlaamse KMO-portefeuille. Dat betekent dat wanneer u als Vlaamse kmo bij ons een betalende opleiding van min. 100 euro (excl. BTW) volgt, de Vlaamse overheid een deel van de kostprijs subsidieert. Ons erkenningsnummer is DV.O205861. Opgelet: Agoria leden kunnen enkel een beroep doen op de KMO-portefeuille als zij toegetreden lid zijn. Meer uitleg vindt u hier.

Op deze opleiding zijn de algemene voorwaarden van toepassing die gelden binnen Agoria VZW.
Schrijf je in