Belgische innovatie ten top: drie jaar nadat ons lidbedrijf Addax Motors op het Autosalon de allereerste elektrische en 100% Belgische bestelwagen voorstelde, krijgt dat model er een nieuw broertje bij: de Addax MT15n.


Addax Motors produceert elektrische bestelwagens, afgewerkt op maat van de gebruiker. Deze voertuigen zijn geschikt voor licht vrachtvervoer binnen steden en gemeenten, postorderbedrijven (last-mile activiteiten), magazijnen, industriële sites, pret- en themaparken, …

Op het Autosalon in 2017 trok het bedrijf veel belangstelling met zijn eerste product, de Addax MT. Dat model krijgt er nu, met de nieuwe Addax MT 15n, een nieuw broertje bij. In dat nieuwe model werd nog meer aandacht besteed aan veiligheid. Zo doorstond het voertuig de N1 homologatie crashtesten en is het robuuster door onder andere een verbeterde ophanging en veersysteem. Ook het remsysteem is versterkt om de strikte Europese normen te halen. De nieuwe Addax MT15n heeft bovendien een geoptimaliseerde actieradius van 134 kilometer onder de nieuwste WLTP-testen.

Addax Motors gaat er prat op 100% Belgische kwaliteit te leveren. Zo gebeuren research, ontwikkeling en assemblage van zijn producten in België.

Meer info: https://www.addaxmotors.com/nl/

 
Bent u winnaar ? Laat het ons weten !
U bent lid van Agoria en uw bedrijf heeft succes geboekt: belangrijke nieuwe orders, innovatie, uitbreiding, onderscheiding, bedrijfsovername.....? Laat het ons weten! Uw nieuws wordt gepubliceerd op www.agoria.be en in onze dagelijkse nieuwsmail.

Hoe doe je dat? Het is heel eenvoudig: stuur een tekst van maximaal ongeveer twintig regels (bij voorkeur met foto) naar redaction@agoria.be.