Wenst u graag de opportuniteiten van AI voor uw bedrijf beter in kaart te brengen of uw eerste ideeën met praktijkgerichte AI-experten af te toetsen? Tijdens onze AI Discovery Sessies zal u de nodige tools en inzichten verwerven om uw project concreter te maken.


Voor wie?

Eénieder binnen het bedrijf die graag met AI aan de slag wenst te gaan is welkom! Elke reeks omvat drie sessies. De invalshoek is “business driven”, waardoor geen technische voorkennis vereist is. 

Methodologie?

Een collectieve aanpak, waarbij frameworks en canvassen worden voorgesteld, wordt gecombineerd met een individuele aanpak voor een vertrouwelijke screening van potentiële projecten (een vertrouwelijkheidsovereenkomst is mogelijk indien gewenst).

Resultaat?

Na voltooiing van de AI Discovery Sessies zal u over de nodige inzichten en tools beschikken om een relevant AI-project succesvol te pitchen binnen uw organisatie en om uw bedrijf naadloos naar de volgende stap in zijn AI journey te loodsen.

Wat mag u van uw AI Discovery Sessies verwachten?

  • Sessie 1 (1,5u - collectief): tools, canvassen en frameworks om uw potentiële AI-projecten gemakkelijker te identificeren en in kaart te brengen (individuele projecten worden niet collectief besproken) + begeleiding bij de selectie van de 3 AI-experten voor sessie 2.

  • Sessie 2 (1,5u - individueel en collectief): tips & tricks van 3 AI-experten die uw AI-project(en) onder de loep nemen (= 3 individuele speeddates van 20 minuten per expert) + ervaringsuitwisseling (“lessons learned”) na de speeddates met 4 andere deelnemers. 

  • Sessie 3 (4u - individueel): meer diepgaande individuele begeleiding door één van de AI-experten uit de tweede sessie om:
    • de meest relevante AI-projecten voor uw bedrijfbeter in kaart te brengen
    • over tips & tricks te beschikken om de ROI van uw potentiële AI-projecten te berekenen
    • de verschillende stappen van uw AI-project uit te tekenen (data governance, design thinking, business modelling, development & deployment, …)

Prijs voor het geheel van 3 sessies:
€ 600,-/bedrijf, inclusief drie collega’s per bedrijf.

Experten: De sessies worden door een Agoria-expert begeleid, in samenwerking met de meest geschikte AI-experten voor uw project.

Instappen kan op volgende data (= sessie 1), telkens naar keuze van 13.30 uur tot 15.00 uur (Nederlands) of van 15.00 uur tot 16.30 uur (Frans)

De data van sessies 2 en 3 worden telkens na de eerste sessie, in onderling overleg met de deelnemers bepaald.

Deze AI Discovery Sessies zijn een van de initiatieven van Agoria in het kader van het Vlaio Industriepartnership voor bedrijven die meer inzicht willen in het ontwerpen, het implementeren en het delen van best practices voor de uitbouw van een digitale business.

#industriepartnerschap #sterkondernemen

Datum

dinsdag 23 februari 2021

donderdag 4 maart 2021

vrijdag 19 maart 2021

vrijdag 2 april 2021

vrijdag 30 april 2021

dinsdag 18 mei 2021

maandag 31 mei 2021

Plaats

Online webinar.

Organisator

Agoria