Het Franse familiebedrijf Groupe NetCo is in het kapitaal van ABM-TECNA gestapt.


Dit partnership reikt Walter en Jean-Pierre Feltrin, de eigenaars van ABM en TECNA, de middelen aan om hun ontwikkeling in BelgiŽ en daarbuiten voort te zetten.†ABM-TECNA ontwerpt en fabriceert producten waarmee wordt tegemoetgekomen aan problemen inzake veiligheid van personen, verlaging van schoonmaakkosten en stofcaptatie. Groupe NetCo is dan weer de Franse leider wat betreft het leveren van onderdelen voor transportbanden en het onderhoud van dergelijke systemen.

Voortaan zullen de krachten van 550 medewerkers worden gebundeld en zullen ze dezelfde focus en dezelfde doelstellingen delen. "Deze alliantie is gericht op continuÔteit, niet alleen op het vlak van juridische structuren maar ook wat betreft de directie, het management en alle diensten en teams van ABM-TECNA. We willen onze capaciteit vergroten om een nog betere service aan te bieden en de groeiende vraag aan te kunnen", luidt het bij ABM-TECNA. Om de doelstellingen te halen, worden momenteel nog een tiental personen aangeworven.

http://www.abmsa.beBent u lid van Agoria en doet uw onderneming het ook goed?
Een bijzondere bestelling,†innovatie, uitbreiding, overname, onderscheiding ...? Laat het ons weten, zodat we uw bericht kunnen publiceren op www.agoria.be en in deze rubriek op de website van Agoria.

Stuur een tekstje van max. 20 regels (liefst met foto) naar redactie@agoria.be.†