U wilt advies inwinnen over een fiscaal, juridisch of sociaalrechtelijk thema? Cijfers opvragen over de conjunctuur- en prijsontwikkelingen in uw sector en afzetmarkten? U hebt een vraag over normalisatie? Of u wenst ondersteuning bij de ontwikkeling en uitvoering van uw innovatie-, milieu- of energiebeleid? De doorwinterde specialisten van Agoria's expertisecentra leveren naast de collectieve ondersteuning elk jaar ruim 35.000 individuele expertdiensten aan lidbedrijven. Ontdek het volledige aanbod in onze Expert Service Portfolio.


De Expert Service Portfolio is een online tool die u wegwijs maakt in het dienstenaanbod van Agoria's expertisecentra.

Hoe dat werkt? Heel eenvoudig…

Ga naar het menu 'Ik wil expertadvies' en klik op 'Service Portfolio'.

Kijk om te beginnen even rustig rond in de lijst van alle thema's waarvoor u bij onze experts terechtkunt. Om het u gemakkelijk te maken, hebben we die thema's overzichtelijk gebundeld per expertisedomein: 'People & Organisation', 'Regelgeving & normen', 'Conjunctuur & prijzen', 'Milieu', 'Energie' en 'Innovatie'.

Als u gerichter wilt zoeken, kunt u dit algemene overzicht in een handomdraai verfijnen met behulp van de ingebouwde filters om uw bedrijfstype en uw interessegebied(en) te specifiëren: u krijgt dan enkel nog de thema's te zien die in uw werksituatie relevant zijn.

Nog een andere manier om snel en doelgericht te zoeken, is via de zoekbalk bovenaan: u tikt gewoon het thema in dat u bezighoudt (bv. GDPR, digitale transformatie,…), en de tool leidt u meteen naar de bij die zoekterm aansluitende expertdienst(en).

De experten die u van dienst kunnen zijn, staan afgebeeld naast het zoekresultaat. Wilt u meer informatie? Gebruik dan de 'Stel je vraag'-functie en onze experten nemen contact met u op.

Maak er gebruik van

"Onze expertisecentra leveren jaarlijks ruim 35.000 individuele expertdiensten aan lidbedrijven. Die kunnen de meest diverse vorm aannemen, van het beantwoorden van een eenvoudige telefonische vraag tot een uitgebreide opleiding of een soms wekenlange ondersteuning ter plaatse bij de klant, om maar enkele voorbeelden te noemen. Met de Expert Service Portfolio willen we deze expertdiensten vooral nog meer transparant en laagdrempelig maken. We kunnen onze leden alleen maar aanmoedigen om ze maximaal te benutten en ons na afloop hun eerlijke feedback te bezorgen," zegt Dominique Du Tré, Director Centers of Expertise.

Wilt u de nieuwe tool zelf uitproberen?

Raadpleeg hier onze Expert Service Portfolio.