Digitalisering is vandaag dé basis om uit te groeien tot een wendbare onderneming en nieuwe business-opportuniteiten te ontwikkelen. Ook steeds meer industriële bedrijven ontdekken er de voordelen van. Maar hoe vertaalt u dat potentieel concreet naar uw bedrijf? En wie kan u daarbij helpen? De Digital Connect Week van Agoria brengt alle bedrijven samen die digitale technologie effectiever willen inzetten of een digitaal aanbod hebben. Schrijf u nu in, dan bent u zeker van uw plaats!


Sinds maart is het voor veel bedrijven, ook in de industrie, veel gemakkelijker geworden om de impact en het potentieel van digitalisering voor hun business in te schatten. Van thuis uit  blijven werken, de productie kunnen beheren vanop afstand, handige tools om veiligheidsmaatregelen op de werkvloer te handhaven,... Digitalisering heeft meer dan ooit haar nut bewezen. Maar wat kunt u ermee in uw bedrijf?

Tijdens de Digital Connect Week krijgt u uitvoerig de kans om inspiratie op te doen en ervaringen uit te wisselen met zowel industriële spelers als digitale bedrijven. Op het programma:

  • Inspirerende keynotes,
  • Leerrijke thematische sessies met o.a. getuigenissen van collega-bedrijven,
  • Heel veel ruimte voor interactie met “peers & partners”.

Om social distancing te kunnen garanderen, zal het event op digitale manier plaatsvinden. En in plaats van een eendaags event zoals vorig jaar, maken we er meteen een hele digitale week van.

Gewoon even proeven of liever het hele menu? Tijdens de Digital Connect Week bepaalt u helemaal zelf uw tempo. Wij zorgen in ieder geval elke dag voor een spannend inhoudelijk programma met één inspirende keynote en 4 interactieve sessies over Cybersecurity, Internet of Things, 5G en optimaal projectbeheer om medewerkers mee te krijgen in digitaliseringprojecten.

Daarnaast zult u de hele week lang de mogelijkheid hebben om ook buiten het programma om met andere deelnemers te connecteren via een digitaal platform.

Ons advies: haal uit 2020 zoveel mogelijk opportuniteiten!

Programma en inschrijven

Datum

donderdag 1 oktober 2020 - woensdag 7 oktober 2020

Plaats

Online event.

Organisator

Agoria