Academy Deep Learning Day | Agoria

Academy Deep Learning Day

Academie
Places disponibles
Publié le 28/06/21 par webmaster

Wil u graag praktisch aan de slag gaan met AI? Dan is deze training de ideale start voor u. Na een theoretische introductie gaat u zelf ontdekken wat er praktisch allemaal komt kijken bij een AI applicatie. Op het einde van de dag weet u wat kan, wat niet kan. Welke toepassingen realiteit zijn en welke fictie. We houden ons hoofd in de wolken, maar onze voeten op de grond!

Met grote hoeveelheid aandacht die AI krijgt is het vaak moeilijk om correcte info van futuristische verhalen te onderscheiden. En dit is begrijpelijk, want vaak wordt het afgetekend als iets wat ‘te moeilijk om te begrijpen’ is, het is enkel voor onderzoekers en computerwetenschappers. Aan de hand van deze training willen we u duidelijk maken dat dit niet zo is, en dat indien u gemotiveerd bent u zelf kunt beginnen werken aan een AI oplossing binnen u bedrijf.

Hoe?
De training bestaat uit twee delen

Zelfstudie
Om op de dag van de training zo efficiënt mogelijk te kunnen werken vragen we de cursisten om een voorbereiding te doorlopen.
Het eerste deel is een algemene introductie in AI, Machine Learning en Deep Learning.
Het tweede deel is een praktische kennismaking met de tools die we de dag zelf zullen gaan gebruiken.
De voorbereiding neemt 1-2u in beslag.

Deep Learning Day

De dag zelf begint met een korte introductie, waarna we snel starten met het bouwen van de applicatie.

Deze applicatie is voor 98% reeds uitgeschreven, en komt dus zeer weinig programmeren bij kijken. Wat we wel doen is in detail gaan kijken naar de verschillende componenten van het AI programma, en wat hun functie is in het geheel.

De deelnemers aan de cursus kiezen zelf welke applicatie ze willen maken. Een programma dat katten en honden van elkaar kan herkennen? Verschillende merken van auto’s? Het herkennen van verschillende soorten tandwielen?

Het doel is na dat men een oefening heeft kunnen doen op een toegankelijk voorbeeld, de reflectie gemaakt wordt wat dit nu zou kunnen betekenen in zijn bedrijf. Verschillende tools worden aangereikt, en met een aantal aanpassingen kan een Proof of Concept uitgewerkt worden. Men wordt ook bewuster van welke data er nodig is, en aan welke vereisten deze moet voldoen.

Voor wie?

Deze opleiding is hoofdzakelijk bedoeld om mensen met een technisch profiel wat meer inzicht te geven rond AI en wat er allemaal bij komt kijken. Een voorkennis van programmeren is zeker nuttig, maar niet vereist om de training te kunnen volgen. Indien u gedreven bent door technologie met een gezonde portie leergierigheid, is deze training voor u zeker interessant.  

Wanneer?

Disndag 26 Oktober 2021, 09:00-17:00  / Agoria, BluePoint Brussel

Deze training zal in het Nederlands gegeven worden.


industriepartnerschap logo