De Energy Storage Europe Trade Fair & Conference, van 12 tot 14 maart 2019 in de Messe Düsseldorf, is een internationale vakbeurs over de opslag van hernieuwbare energie. Agoria heeft een aantal gratis toegangstickets te geef.


De beurs biedt een overzicht van de nieuwste technologieën, ontwikkelingen, trends en oplossingen met betrekking tot de opslag van hernieuwbare energie. Het is een internationale ontmoetingsplaats, niet enkel voor dynamische nieuwe spelers in deze snelgroeiende markt, maar ook voor de gevestigde waarden en tal van toonaangevende onderzoeksinstituten.

Aan de beurs is bovendien een uitgebreid conferentieprogramma gekoppeld met heel wat gerenommeerde sprekers. Zij delen hun inzichten over thema's zoals de nieuwste technologische innovaties, de marktontwikkelingen en de integratie van nieuwe oplossingen in bestaande infrastructuur. Op de Energy Storage Europe (ESE) conferentie ligt de klemtoon eerder op de economische en financiële aspecten; de International Renewable Energy Storage Conference (IRES) zoomt eerder in op wetenschap en sociaal beleid.

Zin om Energy Storage Europe 2019 te bezoeken? Bezoek alvast de website en vraag uw toegangsticket per e-mail aan bij patricia.desmeth@agoria.be. Helemaal gratis, zolang de voorraad strekt.

Date

mardi 12 mars 2019 - jeudi 14 mars 2019

Organisateur

Messe Düsseldorf 

Cet événement est terminé.