Agoria Digital Society Awards for eGov & Smart Cities: call for projects! | Agoria

Agoria Digital Society Awards for eGov & Smart Cities: call for projects!

Image
Published on 30/08/21 by Bart Meert
Op 2 december is het weer zover! Dan organiseert Agoria voor het 18e jaar op rij, in samenwerking met TMAB, de Agoria eGov awards om de meest verdienstelijke informatiseringsprojecten van overheidsdiensten in de bloemetjes te zetten. Deze editie zal de Digital Society Awards for eGov & Smart Cities heten aangezien we sedert vorig jaar op dezelfde gala-avond ook de Agoria Smart City Awards uitreiken. Projecten kunnen tot vrijdag 8 oktober ingediend worden.

Dit jaar gaan we dus verder op ons elan van vorig jaar, met de Agoria Digital Society Awards for eGov & Smart Cities 2021. Dit houdt in dat zowel eGovernment als Smart City projecten kunnen meedingen voor de felbegeerde prijzen die op de gala-avond op donderdag 2 december zullen uitgereikt worden.

Naast de gekende awards voor 'innovatie', 'gebruiksvriendelijkheid', 'rendabiliteit' en 'samenwerking', zal er dit jaar opnieuw een Award voor ‘duurzaamheid’ toegekend worden.  De projecten die volgens de jury de beste mix van de voorgestelde criteria kunnen voorleggen, maken op het eind van de avond kans om de titel en bijhorende award 'Beste Smart City project van 2021 en Beste eGov project van 2021 ' te veroveren!

Heeft uw bedrijf recent een eGov of Smart Cities-project (mee) gerealiseerd?

Moedig dan zeker uw overheidsklant aan om zo snel mogelijk en zeker vóór 8 oktober 2021 zijn kandidatuur in te dienen!

Meer info vindt u op : http://www.egov-smartcity-awards.be/
Was this article useful?