Dynamische all-in locaties voor je bedrijfsevenementen in Antwerpen, Brussel en Luik: live, hybride of volledig digitaal | Agoria

Dynamische all-in locaties voor je bedrijfsevenementen in Antwerpen, Brussel en Luik: live, hybride of volledig digitaal

Image
Published on 12/08/21 by Elke Waterschoot
Plan je een meeting, congres of productvoorstelling en zoek je nog een locatie? Bij BluePoint ben je zeker van een oplossing op maat.

Met 55 event- en vergaderzalen in Antwerpen, Brussel en Luik heb je steeds een geschikte zaal voor je evenement van 10 tot 600 personen. Elke zaal is uitgerust met de meest moderne, slimme presentatieapparatuur en audiovisuele hulpmiddelen. Bovendien biedt BluePoint je meer dan een zaal: ze zorgen voor professionele ondersteuning en geven jouw event mee vorm van A tot Z, inclusief duurzame catering. Zo maak je gegarandeerd indruk op je publiek.
Als dochteronderneming van Agoria investeert BluePoint geregeld in technologische snufjes. Tijdens de Corona pandemie werden live evenementen omgetoverd naar virtuele samenkomsten en konden deelnemers ook op afstand actief deelnemen dankzij een professioneel streaming platform.  Volledig virtuele en ‘future proof’ hybride event oplossingen maken dus ook deel uit van het brede dienstenpakket van de BluePoint venues, jouw ‘one-stop-shop’ voor ieder bedrijfsevenement in Antwerpen, Brussel en Luik.

Alle drie locaties worden al enkele jaren bekroond met een ‘certificate of excellence’ van de event sector en voldoen aan de talrijke duurzame eisen van het internationale ecolabel Green Key.

Agoria leden genieten van speciale voorwaarden op zaalhuur en audiovisuele diensten.

BluePoint Antwerpen

BluePoint Antwerpen ligt in een rustige, groene omgeving. Dankzij een gunstige ligging op slechts 10 minuten van het treinstation Antwerpen-Berchem en ruime boven- en ondergrondse parkeermogelijkheden, is deze locatie makkelijk bereikbaar. Er zijn 25 polyvalente ruimtes beschikbaar voor zowel kleine als grote evenementen, van een interne vergadering met je team tot een bedrijfsfeest of productlancering met 600 gasten. Elke zaal is modulair in te richten en voorzien van onder meer airco, supersnelle wifi, en vooruitstrevende AV apparatuur. Er is in-house catering die je gasten trakteert op de lekkerste maaltijden. In Antwerpen vind je ook drie terrassen, elk goed voor een honderdtal gasten. De blikvanger hier, is zeker het prachtige dakterras met een mooi uitzicht, gelegen naast een trendy bar. Ideaal voor een afterwork, aperitief, receptie of BBQ. Naast eventlocaties verhuurt BluePoint Antwerpen ook kantoorruimtes en co-workingspaces, inclusief receptie en ondersteunende diensten.

BluePoint Antwerpen
Filip Williotstraat 9
2600 Berchem
infoantwerpen@bluepoint.be
T +32 (0)3 280 45 11

BluePoint Brussels

Het business center BluePoint Brussels is bijzonder strategisch gelegen. Het ligt nabij de Europese wijk en belangrijke toegangswegen, maar ook het openbaar vervoer en de luchthaven van Zaventem zijn vlakbij. Er zijn ondergrondse parkeerplaatsen voor 300 wagens. Het Brusselse bedrijvencentrum biedt naast kantoorfaciliteiten met ondersteunende diensten, maar liefst 20 moduleerbare zalen voor zakelijke evenementen, van een teammeeting tot een event met 450 gasten. Je geniet opnieuw van de complete service die BluePoint zo speciaal maakt: volledig uitgeruste zalen, high-tech audio en video, exclusieve catering, een trendy restaurant en event planners met jarenlange expertise. Er is bovendien een mooie tuin van 700m² en een terras dat je kan huren voor jouw events en recepties. Zo geniet je in hartje Brussel van een buitenevent in een groene setting.

Breaking news:
Vanaf september kan je bij BluePoint Brussel ook terecht in een professioneel opnamestudio met Green Key achtergrond voor virtuele live evenementen met een echt show effect alsook voor alle andere video opnames.
Meer weten? Neem contact op met barbara.sauter@bluepoint.be


BluePoint Brussels
80 Bd. A. Reyers
1030 Brussels
infobrussels@bluepoint.be
T +32 (0)2 706 88 00

BluePoint Luik

Het conferentiecentrum BluePoint Liège ligt in de wijk Vennes, dichtbij Belle-Île, aan de rand van de stad. Het is vlot bereikbaar door zijn ligging nabij verschillende invalswegen en beschikt over een beveiligde ondergrondse parking. De locatie in Luik heeft zeven moduleerbare zalen en kan groepen tot 250 personen ontvangen. Elke ruimte is uitgerust met professionele presentatieapparatuur en de nieuwste audiovisuele hulpmiddelen om je presentatie naar een hoger niveau te tillen. De ruimtes geven elk uit op een eigen terras, zodat je in alle rust buiten kunt verpozen of verder kunt vergaderen. Daarnaast zijn er grotere open ruimtes waar je tot 500 deelnemers kan ontvangen op recepties of netwerkmomenten. Ook BluePoint Luik biedt je inhouse catering en volledige ondersteuning voor je evenement. Net als in Antwerpen en Brussel, kan je ook in Luik buiten genieten op het binnenplein. Daarnaast zijn er in BluePoint Luik ook kantoorfaciliteiten voor korte of lange termijn met ondersteunende diensten. Twee in-house restaurants, waaronder Le Cabochon, een business restaurant waar de bekende RTBF chef Jean-Luc Daniel aan het roer staat, vervolledigen het aanbod.
BluePoint Liège
Boulevard Emile de Laveleye 191
4020 Liège
infoliege@bluepoint.be
T +32 (0)4 340 35 06

Organiseer jouw eerstvolgende bedrijfsevent op een centraal gelegen BluePoint locatie waar men je van A tot Z begeleidt en geniet van jouw voordelige Agoria prijzen. Vraag nu jouw offerte via www.bluepoint.be!
Was this article useful?