Leerlingen op ontdekkingstocht tijdens Machineering 2021 | Agoria

Leerlingen op ontdekkingstocht tijdens Machineering 2021

Image
Published on 28/07/21 by Alain Wayenberg
Machineering, van 8 tot 10 september in Brussels Expo, wordt de allereerste post-corona live beurs voor de maakindustrie, machinebouw en industriële toelevering in België, na bijna meer dan anderhalf jaar zonder industriebeurzen

U vindt op Machineering machines, tools, materialen en oplossingen om systemen slim te maken of te laten maken. En dat is niet alles: u kan bovendien 12 inspirerende hands-on expert classes bijwonen over geavanceerde productie- en engineeringstechnieken, smart maintenance, additive manufacturing en sectorgenoten die de transformatie van hun businessmodel uit de doeken doen.

Ook verwelkomen we de scholen terug voor een interessant bezoek aan de beurs. De leden van Agoria verwelkomen u graag op hun stand. Tevens nodigen we u uit om aan een specifiek bezoek aan de sponsors van de Metal-Alliance.be Learning Tour deel te nemen.

Dit jaar kunt u op de stand van Agoria een lijst afhalen van de bedrijven die aan dit initiatief deelnemen. Ze verwelkomen u graag op hun stand en geven u uitleg over de technologische oplossingen of machines op hun stand. Daarna kan u een mooie gadget afhalen op de Agoria-stand. 

Machineering

Interesse? Meld u aan door u en uw leerlingen in te schrijven:

Was this article useful?