Agoria en Proximus publiceren e-book over Factories of the Future | Agoria

Agoria en Proximus publiceren e-book over Factories of the Future

Image
Published on 30/06/21 by Nele Laus
Agoria en Proximus hebben vooraanstaande medewerkers van zes Belgische Factories of the Future bijeengebracht, elk met hun eigen productie, traject, uitdagingen en kansen. Eén ding hebben ze gemeen: vandaag mogen ze zich met recht en reden een digitale fabriek noemen. Die fabrieken zijn even divers als inspirerend: ontdek ze in dit e-book.

Elk jaar belonen Agoria en Sirris verschillende Belgische maakbedrijven met de titel "Factory of the Future".  Het gaat om fabrieken die investeren in digitalisering, slimme processen en producten en een productie van wereldniveau.  Vandaag telt ons land 42 fabrieken van de toekomst, die de voorbije vijf jaar samen meer dan 1,9 miljard euro hebben geïnvesteerd in infrastructuur, digitalisering en automatisering.

In dit e-book van Agoria en Proximus ontdekt u de belangrijke fasen in het digitaliseringstraject en krijgt u tips i.v.m. change management, lean management, connectiviteit enz. Daarnaast kunt u ook testimonials lezen van ondernemingen die aan de slag zijn gegaan met geavanceerde technologie om zich te transformeren.

De komende weken zullen we een reeks artikels en video's publiceren waarin u van binnenuit kennismaakt met zes winnaars van de Factory of the Future Awards: hou de Agoria-newsletter dus zeker in de gaten!

Download hier alvast gratis het  e-book van Agoria en Proximus: "Factories of the Future: roadmap van hun digitale transformatie"

Was this article useful?