ABISS 2021 op 7 oktober, schrijf nu in als standhouder! | Agoria

ABISS 2021 op 7 oktober, schrijf nu in als standhouder!

Image
Published on 16/06/21
ABISS is de summit/netwerkbeurs voor de digital, smart & connected industry. De zesde editie van de beurs gaat dit najaar door op 7 oktober.

Het Overlegcomité van dinsdag 11 mei heeft bevestigd waar iedereen op zat te wachten: een officiële toestemming om vanaf 30 juli opnieuw beurzen te organiseren. Concreet betekent dit dat ABISS 2021 zal doorgaan zoals geprogrammeerd, en dit op donderdag 7 oktober 2021.

Na een zéér lange “digital only” periode merken wij zowel bij exposanten als bezoekers dat de ‘goesting’ om terug fysiek te netwerken en zaken te doen bijzonder groot is! Bovendien is een beurs steevast een katalysator voor de sector.

ABISS 2021 zal de eerste summit-, netwerk- & beurscombo zijn uit de sector en dus optimaal geschikt om uw post-corona activiteiten te boosten.

Het wordt ongetwijfeld een bruisende en ‘historische editie’ van ABISS: zorg er dus voor dat u er als partner bij bent op 7 oktober. Heel wat Agoria-leden hebben al een stand gereserveerd. Agoria en Sirris zullen een gezamenlijke stand hebben op de beurs en zijn zullen ook heel wat bedrijven motiveren om de beurs te bezoeken. Tevens zullen er uiterst interessante masterclasses te volgen zijn.

Het wordt een blij weerzien tot in alle uithoeken van de industrie die vol goesting en ambitie uitkijkt naar toekomstige digitalisatieprojecten!

Wilt u erbij zijn als standhouder? Neem dan contact op met Sven Mollie op +32 56 24 81 82 of mail naar abiss@industrialfairs.com.

Lees hier alles over ABISS 2021 

Was this article useful?