CECE-congres: ‘Hoe dankzij innovatie inspelen op de verwachtingen van de klant?’ | Agoria

CECE-congres: ‘Hoe dankzij innovatie inspelen op de verwachtingen van de klant?’

Published on 27/09/14 by Nathalie Nicolas

Wat zullen de gevolgen van de toenemende milieu-eisen zijn voor de ontwikkeling van de bouwmachine-industrie? Bent u bereid om tegemoet te komen aan uw klanten met hun nieuwe zorgen en verwachtingen?

Klinken die vragen u bekend in de oren en wilt u meer weten over de behoeften en uitdagingen van de klanten van vandaag? Het antwoord krijgt u op het CECE-congres dat op 16 en 17 oktober in Antwerpen wordt gehouden. De verwachtingen van de eindgebruikers zijn veranderd en hun aandacht en eisen op milieugebied hebben een steeds grotere impact op het ontwerp. Tegelijk zijn krappe budgetten onverbiddelijk als het gaat om kwaliteitsbeheer, controle en snelle uitvoering. Ten slotte wordt het fabricageproces ook beïnvloed door de noodzaak om te recyclen en lokaal beschikbare materialen te gebruiken.

De sprekers tijdens deze sessie zullen ingaan op die maatschappelijke en economische veranderingen en zullen met u bespreken hoe de bouwmachine-industrie op die nieuwe behoeften kan inspelen en tegemoetkomen aan de vraag van klanten op middellange termijn. Tijdens de plenaire sessie van het congres zal Johan Vyncke, directeur Research & Innovatie van het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB), uitleggen dat in de veranderende bouwprocedés verschillende factoren kunnen worden onderscheiden: “De ontwikkeling van nieuwe machines vergt open innovatie, en dit veronderstelt dat de bouwindustrie en de machinefabrikanten de dialoog met elkaar aangaan en nauw samenwerken."

Innoveren om in te spelen op de verwachtingen van de klant is het centrale thema van de derde breakout-sessie van het CECE-congres, met de volgende deelnemers

The rest is reserved for Agoria members