Agoria tevreden over ‘Rail Industry Meetings’ | Agoria

Agoria tevreden over ‘Rail Industry Meetings’

Published on 11/12/13 by Jean-Marc Timmermans
Zes lidbedrijven hebben op 4 en 5 december jl. deelgenomen aan de Agoria-groepsstand op de ‘Rail Industry Meetings’ in Rijsel. Agoria was partner van deze internationale B2B-beurs voor de spoorwegindustrie en kon zo zijn leden een interessante korting op de deelnameprijs bieden.

Het concept van de B2B-meetings is eenvoudig: opdrachtgevers ontmoeten op korte tijd een maximaal aantal toeleveranciers.

Image

Image

Onze deelnemende lidbedrijven hadden in Rijsel o.a. gesprekken met aankopers van SNCFRéseau Ferré de France en systeembouwers Alstom TransportBombardier Transportation en Siemens. De deelnemers waren zeer tevreden over de kwaliteit van deze ontmoetingen en de geboden zakelijke perspectieven.

Kwalitatieve B2B-events zoals de Rail Industry Meetings stellen bedrijven in staat om nieuwe markten te ontsluiten of hun aanwezigheid in bestaande markten verder uit te diepen. Ook de netwerking tijdens deze beurzen ervaren de bedrijven als zeer nuttig, met name in een regio als Nord-Pas de Calais, waar 60% van de Franse spoorwegindustrie is gevestigd. De Région Nord-Pas de Calais beschikt met de R&D-cluster I-Trans (Valenciennes) trouwens over een zogenaamde ‘pôle d’excellence’ voor de hele mobiliteitscluster.
Was this article useful?