Agoria-bedrijven tevreden over B2B-meetings tijdens Transrail | Agoria

Agoria-bedrijven tevreden over B2B-meetings tijdens Transrail

Published on 01/11/13 by Jean-Marc Timmermans
Alpha Technologies, Capaul en Andiman & Co hebben tijdens Transrail 2013, de onlangs in Parijs gehouden B2B-beurs voor de spoorwegindustrie, deelgenomen aan een door Agoria ingerichte groepsstand.

Transrail is voor opdrachtgevers in de spoorwegindustrie (operatoren, infrastructuurbeheerders en systeembouwers) een uitstekende gelegenheid om op korte tijd een reeks geïnteresseerde potentiële toeleveranciers te ontmoeten. Dankzij de voorafgaande selectieprocedure verlopen deze b2b-gesprekken zeer gefocust.

Ook onze groepsstand werd druk bezocht en de deelnemende bedrijven waren achteraf zeer te spreken over de kwaliteit van de interviews. Waardevolle gesprekspartners voor toekomstige deals waren o.a. Alstom Transport, Bombardier Transportation, Infrabel, RFF, Siemens Mobility, SNCF,…

Bekijk hieronder enkele sfeerbeelden van Transrail:

Image

Image

Image
Image
Image
Een volgende B2B-event, International Rail Industry Meetings, vindt plaats op 4 en 5 december a.s. in Lille (F). ook hier genieten Agoria-leden een voordeeltarief. Aan de vorige editie namen 10 bedrijven deel, voor de editie 2013 hebben er zich al zes ingeschreven. Meer informatie.
Was this article useful?