B2B-meetings ‘Railway’: benut de Agoria-groepskortingen! | Agoria

B2B-meetings ‘Railway’: benut de Agoria-groepskortingen!

Published on 27/08/13 by Jean-Marc Timmermans
Dit najaar vinden in Frankrijk twee interessante B2B-beurzen voor de spoorwegindustrie plaats: ‘Transrail’ (Parijs, 22 en 23 oktober) en ‘International Rail Industry Meetings’ (Lille, 4 en 5 december). Als lidbedrijf van Agoria geniet u voor beide events een aanzienlijke korting op de gewone deelnameprijs.

Transrail (Parijs, 22 en 23 oktober 2013)

Op Transrail ontmoeten opdrachtgevers uit Frankrijk (vnl. “centraal niveau”) en zijn buurlanden potentiële toeleveranciers.

Deelnameprijs (all inclusive):

  • 2 tot 5 deelnemende bedrijven: 2 340 € excl. btw per bedrijf (10% korting)
  • 6 to 9 deelnemende bedrijven: 2 210 € excl. btw per bedrijf (15% korting)
  • 10 of meer deelnemende bedrijven: 2 080 € excl. btw per bedrijf (20% korting)

U kunt online inschrijven op de website van Transrail. Vermeld bij uw inschrijving duidelijk dat u lid bent van Agoria (rubriek “membership in a group”) om de groepskorting te genieten. Meld ook per e-mail aan jan.renneboog@agoria.be dat u van dit aanbod gebruikmaakt. U ontvangt pas een factuur bij het afsluiten van de inschrijvingen, met de toepasselijke korting voor Agoria-leden. 

Meer informatie over Transrail   

International Rail Industry Meetings (Lille - Grand Palais, 4-5 december 2013)

Agoria nam al met een 10-tal lidbedrijven deel aan de editie 2012 van de Rail Industry Meetings. Het concept is hetzelfde als dat van Transrail, maar dan met extra focus op de regio Nord – Pas de Calais, die met vestigingen van bedrijven als Alstom, Bombardier, Siemens en ook lokale SNCF-diensten de Franse “pôle d’excellence ferroviaire” is.

Deelnameprijs (all inclusive, op basis van oppervlakte):

  • Stand 4m² = 

The rest is reserved for Agoria members