Agritechnica 2013: neem deel aan de groepsstand voor Agoria-leden | Agoria

Agritechnica 2013: neem deel aan de groepsstand voor Agoria-leden

Published on 17/11/12 by Nathalie Nicolas
Van 10 tot en met 16 november 2013 vindt Agritechnica 2013 plaats, de internationale vakbeurs voor landbouwmachines en -uitrusting die om de twee jaar in Hannover wordt georganiseerd Net zoals in 2011 zal onze federatie opnieuw een groepsstand organiseren, ten behoeve van onze leden uit de sector land- en tuinbouwmachines.

Als u aan deze groepsstand wilt deelnemen, meld dit dan tegen uiterlijk 10 december a.s. per e-mail aan veronique.bonneau@agoria.be. Vermeld in uw bericht ook hoeveel m² standruimte u wenst te huren en of u al dan niet materieel wilt tentoonstellen.

Onze vorige groepsstand op Agritechnica 2011 was een groot succes en ook die beurs zelf brak alle records: er werden 2704 exposanten uit 47 landen geteld en maar liefst 419 212 bezoekers uit 83 landen (inclusief 97 676 internationale bezoekers). De totale tentoonstellingsoppervlakte bedroeg 388.000 m².

Voor de volgende editie van Agritechnica schommelen de standaard huurtarieven voor standoppervlakte (zonder stand) tussen 140 en 170 euro per m². Onze groepsstand wordt echter ingericht met de steun van FIT en Awex. U geniet een financiële tegemoetkoming in uw reis- en standhouderskosten. Meer details zullen aan de geïnteresseerde bedrijven worden verstrekt.

Om de producten en activiteiten van zijn leden te promoten, zal Agoria ook een nieuwe editie van de business guide ‘Belgian manufacturers - Agricultural, Lawn & Garden and Cattle breeding Equipment’ publiceren. In deze gids kunnen de bedrijven uit de sector hun activiteiten voorstellen. Meer details leest u binnenkort op Agoria Online.

Meer informatie over Agritechnica 2013.

The rest is reserved for Agoria members