Welke innovaties zeker gaan bekijken op de komende Agribex-beurs? | Agoria

Welke innovaties zeker gaan bekijken op de komende Agribex-beurs?

Published on 14/11/11 by Nathalie Nicolas
Fedagrim, de Belgische federatie van uitrusting voor landbouw, tuinbouw, veeteelt en tuin, heeft tijdens haar recente algemene vergadering een aantal innovatieve nieuwe oplossingen in haar sectoren met een prijs bekroond.

Deze oplossingen zullen binnenkort extra in de schijnwerpers staan tijdens Agribex 2011. Dat is de Internationale Beurs voor Akkerbouw, Veeteelt, Tuin en Groene Zones, die dit jaar van 6 tot en met 11 december plaatsvindt in Brussel en die door Fedagrim wordt georganiseerd.

De jury van Fedagrim kende concreet 4 Gouden en 6 Zilveren Aren toe in de categorie plantaardige productie, 3 Gouden en 4 Zilveren Hoeven in de categorie dierlijke productie en 1 Gouden en 3 Zilveren Buxussen in de categorie tuin & groene zones. Er werden door de fabrikanten voor deze sectoren in totaal 83 projecten ingediend. Dat is iets meer dan bij de vorige editie in 2009.

Bij de laureaten zijn ook twee lidbedrijven van Agoria, nl. Eliet Europe nv (‘Gouden Buxus’ in Tuin & Groene Zones) en Delvano nv (‘Zilveren Aar’ in plantaardige productie). Bekijk hier het volledige palmares:

Image

Meer informatie over Agribex 2011

The rest is reserved for Agoria members