Agritechnica 2011: bezoek de groepsstand van Agoria-leden! | Agoria

Agritechnica 2011: bezoek de groepsstand van Agoria-leden!

Published on 13/10/11 by Nathalie Nicolas
Binnenkort organiseren we op Agritechnica 2011 voor het eerst een Belgische groepsstand ten behoeve van onze leden uit de sector van machines voor land- en tuinbouw. Kom de producten van de deelnemende bedrijven bekijken op stand 8C24 (hal 8)!

Agrotechnica in Hannover is een tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor landbouwtechniek. De beurs vindt plaats van 15 tot en met 19 november a.s., met twee exclusieve dagen voor professionele bezoekers op 13 en 14 november. Volgens beursorganisator DLG wordt Agrotechnica 2011 een recordeditie. Er hebben zich maar liefst 2611 bedrijven uit 48 verschillende landen ingeschreven als standhouder. Dat is 15% meer dan de vorige editie in 2009. 

Op verzoek van onze leden uit de sector van machines voor land- en tuinbouw werken we ook aan de creatie van een exportplatform voor de bedrijven uit deze sector. Het doel van dat platform is om door middel van nog nader te bepalen collectieve activiteiten, zoals het verlenen van logistieke bijstand of de organisatie van Belgische paviljoenen in het kader van lokale promotieacties, de toegang van deze bedrijven tot specifieke markten te vergemakkelijken.

Bovendien zal Agoria ter gelegenheid van Agritechnica 2011

The rest is reserved for Agoria members