Ledencongres CECE over uitdagingen en doelstellingen voor 2020 | Agoria

Ledencongres CECE over uitdagingen en doelstellingen voor 2020

Published on 15/09/10 by Nathalie Nicolas
Van 20 tot en met 22 oktober kunt u in Barcelona het jaarlijkse ledencongres van CECE bijwonen. CECE is de Europese koepelfederatie van bouwmachinefabrikanten, waarvan ook Agoria lid is. Het thema van het congres dit jaar is ‘The 2020 Vision’.

Tijdens het congres krijgt u de kans om met collega’s van gedachten te wisselen over onder meer de volgende vragen:

  • Hoe zal de Europese bouwmachinemarkt er in 2020 uitzien?
  • Wat zijn de vooruitzichten op kortere termijn?
  • Hoe zullen de technische en milieuwetgevingen evolueren?
  • Is de bevoorradingsketen in de sector duurzaam?
  • Welke factoren zullen tot verandering leiden en hoe moet de sector daarmee omgaan?

Door uitdrukkelijk te kiezen voor het thema ‘The 2020 Vision’ wil CECE benadrukken dat de sector van bouwmachines ook na de zware economische crisis nog een mooie toekomst heeft. Tegelijk verwijst dit thema naar het EU2020-plan van de Europese Commissie, dat de krijtlijnen bevat van haar industrieel beleid in de komende jaren.

Tijdens de plenaire ochtendsessie op de eerste dag van het congres deelt Karl Haeusgen van onderdelenfabrikant HAWE Hydraulik zijn visie op de toekomstige relatie tussen OEM’s en merkleveranciers. Olaf Sterkenburg van de Nederlandse Caterpillar-distributeur PON Equipment gaat dieper in op de uitdagingen waarmee distributeurs kampen. Juan A. Aixedri (AUSA) evalueert de slaagkansen van Europese bedrijven in een globale markteconomie. En Mike Rosenberg (IESE) bespreekt de rol van strategisch management in de bouwmachinesector.

Tijdens de thematische parallelsessies in de namiddag zult u individuele vragen kunnen stellen aan de sprekers en uw kennis van de ’s ochtends besproken

The rest is reserved for Agoria members