CECE en CEMA organiseren Europese top over landbouwmachines en civieltechnisch materieel | Agoria

CECE en CEMA organiseren Europese top over landbouwmachines en civieltechnisch materieel

Published on 25/03/09 by Nathalie Nicolas
Op 15 en 16 oktober organiseren CECE (Committee for European Construction Equipment) en CEMA (Europees comité van de verenigingen van landbouwmachineconstructeurs) in Brussel hun volgende Europese top over civieltechnisch materieel en landbouwmachines.

Deze top is voor de sector de perfecte gelegenheid om de Europese politieke verantwoordelijken te ontmoeten en hen te informeren over de problemen van de sector en de gevolgen van de crisis. Het biedt de Europese vertegenwoordigers van deze sectoren ook de kans om samen rond de tafel te zitten.

Op donderdag 15 oktober wordt na de middag een groot politiek forum georganiseerd. De aandacht zal voornamelijk uitgaan naar de gemeenschappelijke uitdagingen van de sector van mobiele machines. Aansluitend volgt een netwerkdiner.

Op 16 oktober vindt in de voormiddag het bekende economisch forum plaats waar vooral de vooruitzichten van de sectoren voor 2010 zullen worden besproken. Zoals gebruikelijk zullen experts de Europese en wereldmarkt onderzoeken op het domein van machines voor burgerlijke bouwkunde en landbouw. Daarna zullen ze proberen na te gaan wanneer de economische crisis achter de rug zal zijn.

Nog steeds in de voormiddag zal tijdens een technisch forum dieper worden ingegaan op bepaalde specifieke richtlijnen voor de sectoren, het gebruik van verwijzingen naar de ISO-normen in de Europese wetgeving en tal van andere juridische en technische problemen die verband houden met mobiele machines.

In de komende maanden zal meer informatie worden meegedeeld. Noteer deze data alvast in uw agenda.

www.cece.eu
www.cema-agri.org

The rest is reserved for Agoria members