Netwerk investeert in opleiding van werkvoorbereiders voor (petro)chemische sector | Agoria

Netwerk investeert in opleiding van werkvoorbereiders voor (petro)chemische sector

Published on 10/09/13 by Peter Ansoms
Als petrochemische of chemische bedrijven installaties uit dienst nemen voor onderhoud of uitbreiding, heeft dat een enorme impact. De werkzaamheden dienen kort, efficiënt en veilig te verlopen. De rol van een werkvoorbereider is niet alleen cruciaal, hij is ook heel complex. Netwerk, specialist in technische projectondersteuning, bundelt met een unieke cursus de gefragmenteerde kennis tot een kwalificatie van gespecialiseerd werkvoorbereider.

Om deze nergens anders gegeven cursusreeks te realiseren, ging Netwerk in zee met enkele deskundigen uit de bedrijfswereld die hun sporen op dit domein al verdiend hebben. Voor ieder specifiek onderdeel van deze 80 uren durende cursus wordt een beroep gedaan op vakspecialisten met praktijkervaring. De bedoeling is de procedures in de mate van het mogelijke te standaardiseren, de theorie te bundelen en de parate kennis van de werkvoorbereiders in spe op te vijzelen.

Aan deze eerste cursusreeks voor opleiding Werkvoorbereider in de petrochemie zullen 15 medewerkers en externen deelnemen. Alle cursisten werden geselecteerd op basis van hun gedegen technische achtergrond en praktijkervaring.

www.netwerkbelgium.com  
Was this article useful?