Algemene leveringsvoorwaarden voor export (Orgalime) | Agoria

Algemene leveringsvoorwaarden voor export (Orgalime)

Published on 24/10/12 by Peter Ansoms
Algemene leveringsvoorwaarden zijn van groot belang om uw bedrijf tegen ongewenste aansprakelijkheidsrisico’s te beschermen. Voor verkoop en levering in het binnenland kunt u onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden gebruiken. Voor export raden we de 'algemene voorwaarden voor levering van mechanische, elektrotechnische en elektronische producten' van Orgalime aan.

Hoge acceptatiegraad

De Orgalime-voorwaarden zijn opgesteld door de juridische werkgroep van Orgalime, die uit juristen van de nationale federaties van de technologische industrie bestaat. De eerdere versies van de Orgalime-voorwaarden hebben hun waarde in het verleden bewezen. De voorbije jaren zijn miljoenen exemplaren aan bedrijven beschikbaar gesteld, wat betekent dat er sprake is van een hoge acceptatiegraad in de markt.

 

De S 2012-voorwaarden zijn bestemd voor situaties waarin u als leverancier optreedt. Als u ook verantwoordelijk bent voor de installatie/montage van de door u geleverde producten dient u niet deze voorwaarden, maar de SI 14-voorwaarden van Orgalime te gebruiken.

Bestellen

De S 2012-voorwaarden kunt u op papier bestellen (per set van 10 exemplaren). U kunt er ook voor kiezen om ze als bijlage in e-mails te gebruiken. Daarvoor kunt u een gebruikslicentie krijgen van Orgalime tegen betaling van een jaarlijkse vergoeding. Meer informatie daarover vindt u op de website van Orgalime.

 

De S 2012-voorwaarden zijn op dit moment in de volgende talen verkrijgbaar:

  • in papieren versie: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Russisch, Deens, Pools en Chinees
  • in elektronische versie: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Russisch, Deens, Pools, Nederlands, Zweeds, Portugees, Chinees, Turks, Slovaaks en Tsjechisch.

 

Lijst van bij Agoria verkrijgbare algemene voorwaarden

The rest is reserved for Agoria members