Innovatietalent moet gekoesterd worden | Agoria

Innovatietalent moet gekoesterd worden

Published on 02/07/09
Image
Kenniswerkers in uw onderneming? Wie zijn ze? Hoe kunt u ze het best coachen en motiveren? In het juninummer van Industrie Technisch Management is een Agoria-dossier opgenomen dat helemaal gewijd is aan deze medewerkers met een ietwat apart profiel. Met voorbeelden van hoe bedrijven hun kenniswerkers begeleiden. 

Ontdek hoe IBM hun werk organiseert om hen meer flexibiliteit te gunnen in de organisatie van hun werk en ze op een aangepaste wijze verloont. Bij BSB krijgt een kleine kern specialisten, de 'evangelisten', carte blanche om technologische innovaties op te sporen en te anticiperen op de behoeften van klanten - met resultaatverbintenis. Tyco Electronics van zijn kant legt de nadruk op de autonomie van zijn kenniswerkers, die graag zelf beslissen hoe ze hun werk organiseren.

Meer informatie over de kenniswerkers vindt op de website www.dekenniswerkers.be.  
Overdrukken van het dossier 'Kenniswerkers: innovatietalent koesteren' (8 pagina's) zijn verkrijgbaar bij Dirk Heylen (dirk.heylen@agoria.be).

Verder in dit nummer berichten van volgende lidbedrijven in de rubriek 'Agoria News': Volvo, Ensival-Moret, Spacebel, RVB, Ford-Genk, Barco, Keppel Seghers, Siemens, Zetes, ESM, Evapco, Sabca, TBP Electronics en CMI.

Heeft uw onderneming onlangs ook succes geboekt (grote bestelling, innovatie, bekroning ...)? Werk mee aan onze  GoodNews-campagne en stuur een korte tekst (10-tal regels) naar redaction@agoria.be. De tekst wordt dan gepubliceerd op  Agoria Online, op de website van Agoria en in de rubriek 'Agoria News' van het tijdschrift Industrie Technisch Management.

Agoria werkt mee aan de redactie van Industrie Technisch Management. Het tijdschrift wordt gratis naar alle lidbedrijven gestuurd.

The rest is reserved for Agoria members