Na een eerste succesvolle editie in 2018 van het unieke acceleratieprogrammma 'Beyond: Excellence in Entrepreneurship', een initiatief van de Pulse Foundation in samenwerking met Agoria, EY, Sirris, DataScouts en Universum, biedt 2019 de kans aan 15 nieuwe scale-ups om deel uit te maken van de tweede editie!


 Net zoals in de eerste editie legt Beyond de focus op het ondersteunen van scale-ups door middel van de expertise en ervaring van ondernemers uit België en het buitenland: 'We brengen de waardevolle expertise van echte ondernemers samen met de technologische waarde van onze Belgische tech scale-ups om hen zo naar de wereldtop te stuwen. Onze mentoren hebben zichzelf als ondernemers bewezen in de zakenwereld en zijn bereid om tijd en energie vrij te maken voor onze scale-ups om hen te introduceren bij nieuwe contacten in het binnen- en buitenland. Tijdens het programma zullen ze de groeipijnen en uitdagingen van de deelnemers analyseren die een verdere doorgroei tot wereldspeler momenteel belemmeren, en hier oplossingen voor aanreiken.' 

Het Beyond-programma brengt de geselecteerde scale-ups ook in contact met Belgische en internationale investeerders, en verschaft ze de professionele expertise om succesvol een kapitaalsopvraging af te ronden. 

Start open call van 2 januari tot 17 februari 2019 

Scale-ups die wensen deel te nemen aan het acceleratieprogramma, kunnen zich inschrjiven via deze link (link toevoegen: https://be-yond.be). De open call sluit 17 februari. Na de selectieproef in maart vinden er op 26 en 27 april een bootcamp plaats waar de groeistrategie wordt uitgewerkt. De implementatiefase start in mei 2019 en duurt 18 maanden. Daarnaast staat er ook een investor event op het programma. De timing hiervan wordt later gecommuniceerd.