Agoria: de brug tussen uw bedrijf en technologische vooruitgang

 

Briefcase

Reken op persoonlijke begeleiding

Verhoog uw succes aan de hand van sectorspecifiek bedrijfsadvies en individuele raadgeving.

Cloud

Onderbouw uw acties met data & studies

Baseer uw beslissingen op cijfers en analyses eigen aan de technologische industrie en haar afzetmarkten.

Screen

Vergroot uw bereik

Maak deel uit van een groot netwerk van collega’s en concurrenten, klanten en leveranciers, beleidsmakers en technologisch geïnteresseerden.

Power

Laat uw stem klinken

Uw visie heeft impact op de collectieve standpunten die Agoria formuleert naar de overheid en andere belanghebbenden.

Target

Verbreed uw kennis en groei

Blijf up-to-date via onze thematische nieuwsbrief en diverse (digitale) evenementen en opleidingen.

 

Wat kan Agoria voor u doen?

Kies hieronder uw rol in uw organisatie

CEO
Juridisch adviseur
Financieel medewerker
HR-business partner
R&D
Milieu- en energiecoördinator
Sales & Marketing

Laat u begeleiden door Agoria-experts

Ontdek in welke thema's Agoria u ondersteunt

Nagaan of u de juiste overeenkomst gebruikt, of uw werknemers competitief verloond worden, of uw bedrijf de veiligheidsrisico’s goed aanpakt, hoe u de digitale competenties van uw werknemers kunt versterken, … Agoria staat u met raad en daad bij.

Agoria helpt u met vragen als: Zijn mijn algemene verkoopsvoorwaarden nog helemaal actueel? Welke CE-markeringsrichtlijnen zijn van toepassing op mijn product? Welke investeringen komen in aanmerking voor de investeringsaftrek?

Agoria organiseert talrijke activiteiten die u helpen om uw netwerk te ontwikkelen, zakelijke opportuniteiten in specifieke verticale markten te ontdekken en te leren hoe deze markten evolueren. Doe een beroep op een expert voor een specifieke uitdaging of reik zelf de oplossing aan met uw producten en diensten.

De maakindustrie is in volle transformatie. Ziet u kansen en wilt u ook aan de slag rond belangrijke doorbraakdomeinen? Agoria begeleidt u. Bij ons komt u alles te weten over Industrie 4.0, de transformatiedomeinen die daarbij komen kijken, de innovatieve technologieën en de leden en partners die u hierbij kunnen helpen.

Digitalisering verandert onze economie en bedrijven ingrijpend. Maar hoe blijft u door de vele digitale uitdagingen het totaalplaatje zien? En hoe pakt u die uitdagingen aan? Agoria helpt u op weg met persoonlijk advies, inspirerende lokale succesverhalen en een breed netwerk van experts in de Belgische digitale industrie.

Energie, mobiliteit, gebouwen, telecom, ... het zijn sectoren van strategisch belang die grote, duurzame investeringen vergen. Agoria stimuleert de samenwerking met (publieke) stakeholders in elk van deze domeinen en ondersteunt volop initiatieven rond innovatief aanbesteden. Agoria begeleidt u bij uw specifieke uitdagingen in deze domeinen.

Om te komen tot een duurzame maatschappij zijn er heel wat uitdagingen, zoals het verder verminderen van de leefmilieu-impact, de evolutie naar klimaatneutraliteit of de steeds schaarsere grondstoffen. Agoria helpt u om uw eigen impact verder te beperken, maar ook om volop de kansen te grijpen die technologie biedt om de duurzame maatschappij van morgen mee vorm te geven.

Meer welzijn en welvaart door technologie. Zo kennen onze gezondheidszorg en ons onderwijs vandaag een nooit geziene digitale versnelling. Hoe kunnen ondernemingen bijdragen aan deze maatschappelijke veranderingen? Agoria brengt bedrijven en partners samen rond maatschappelijke thema’s om innovatie en nieuwe marktopportuniteiten vorm te geven.

Blijf op de hoogte van nieuws, opleidingen en events uit de technologische sector

Agoria logo

Ons verhaal

Mensen en bedrijven verbinden door technologische vooruitgang. Dat is de stuwkracht van Agoria.

Netwerken én samenwerken. In het belang van elke sector, maar ook in het belang van de maatschappij. Elk bedrijf aanspreken op zijn eigen sterkte. Expertise bieden op basis van de eigen behoeften en noden. Tonen wat kan, maar ook dromen van wat nog meer zou kunnen. Informeren, inspireren én connecteren.

En altijd opkomen voor de juiste belangen, sociaal en economisch. Met een eigen stem. Met jarenlange ervaring. Met een duidelijk beeld van de toekomst. Vooruitkijken én vooruitgaan.

Want zo bouwen we samen aan een sterk innoverend België.