Agoria Techlancers

Sluit je aan bij Agoria Techlancers, dé community voor freelancers in de technologische sector

In de wereld van technologie verandert alles aan sneltempo. Hoe blijf je op de hoogte van alles zonder je dagdagelijkse werkzaamheden uit het oog te verliezen? Waar vind je de nodige informatie? En hoe weet je of deze betrouwbaar is, laat staan van toepassing is in België? Eén adres: Agoria Techlancers.

Sluit je aan bij Agoria Techlancers, dé community voor freelancers in de technologische sector

In de wereld van technologie verandert alles aan sneltempo. Hoe blijf je op de hoogte van alles zonder je dagdagelijkse werkzaamheden uit het oog te verliezen? Waar vind je de nodige informatie? En hoe weet je of deze betrouwbaar is, laat staan van toepassing is in België? Eén adres: Agoria Techlancers.

 

 

Wat je mag verwachten van Techlancers

Een bron van inspiratie om te groeien en innoveren.
Een betrouwbare partner die samen met jou ijvert voor technologische vooruitgang.
Ontdek alle voordelen.

 

Verbreed je kennis

Sta sterker in je schoenen met een duidelijke blik op de technologische actualiteit en geef jezelf toegang tot een ruim aanbod van nieuwsartikelen en gespecialiseerde opleidingen.

Vergroot je netwerk

Maak deel uit van een groot netwerk van concullega’s, klanten, prospecten en andere technologisch-geïnspireerden. Werk samen in het belang van de sector en de maatschappij.

Haal je voordeel uit concrete tools

Spaar tijd met bruikbare tips en tricks om succesvol te freelancen. Je geniet niet alleen van onze tools en downloads (modelcontracten, checklists, …), maar ook van informatie van onze structurele partners.

Ontdek nieuwe opportuniteiten

Ontdek (nieuwe) verticale markten en leer hoe deze markten evolueren om zo je te onderscheiden.

Geniet van exclusieve bedrijfskortingen

Profiteer van aanzienlijke kortingen en talloze voordelen dankzij de ruimere samenwerking met partners zoals Belfius, NextConomy, SBB, Sirius Legal, Volvo en ODB.

 

 

Whitepaper


Whitepaper cover

Agoria Techlancers: een succesvolle carrière als technologische freelancer

Wat zijn de belangrijkste trends en noodzakelijke skills die jou als freelancer onmisbaar maken voor technologische bedrijven? In onze whitepaper “Agoria Techlancers: een succesvolle carrière als technologische freelancer” Krijg je een beeld van de freelance economie en hoe je als freelancer daarin succesvol een rol kan spelen.

Download dit gratis document

 

 

Ontdek in welke thema's Agoria Techlancers jou ondersteunt


De 'War for Talent' stuurt bedrijven steeds meer richting flexibele oplossingen: freelance- of deeltijdbanen in tegenstelling tot voltijdse, vaste contracten in de zogenaamde 'talent economy'. Navigeren door deze talent economy is voor zowel bedrijven als freelancers echter vaak nog een uitdaging. Verbreed je kennis van wat een succesvol kader is zodat je op goede voet staat met je opdrachtgever.

Een overvloed aan nieuwe technologieën ontketent een ware revolutie binnen de maakindustrie. Hoe blijf je bij? Ben je klaar om nieuwe technologieën te omhelzen en bedrijven te begeleiden in hun sprong naar Industrie 4.0?

Digitalisering brengt heel wat veranderingen en opportuniteiten met zich mee. Ontwikkel je vaardigheden door terug te vallen op een netwerk van betrouwbare technologische freelancers en bedrijven.

Europa heeft duidelijke doelstellingen bepaald om het milieu, het klimaat, de volksgezondheid en de biodiversiteit te beschermen. De weg is nog lang, maar denk alvast mee en help vormgeven aan een duurzame maatschappij.

We worden blootgesteld aan tal van maatschappelijke uitdagingen: de gezondheidscrisis, klimaatverandering, versnelde digitalisering, duurzaam ondernemen, enzoverder. Uitdagingen waar technologie een antwoord op kan bieden. Zorg dat je mee bent met de laatste evoluties zodat je zelf kan meewerken aan korte- en langetermijnoplossingen.

Een agenda gevuld met activiteiten die jou helpen om je netwerk te ontwikkelen, zakelijke opportuniteiten in nieuwe verticale markten te ontdekken en te leren hoe deze markten evolueren. Dat is zo geregeld.

Als technologische freelancer is het absoluut cruciaal om bij te blijven met de steeds evoluerende regelgeving van producten en installaties. Anticipeer ook op veranderingen die mogelijk een grote impact hebben op jouw projecten.

Energie, mobiliteit, gebouwen, telecom, het zijn sectoren van strategisch belang die grote, duurzame investeringen vergen. Lees wat er leeft in elk van deze domeinen en ga na of er een impact is op jouw projecten.

 

 

Sluit je aan bij Agoria Techlancers

Jezelf futureproof maken als freelancer? Pluk meteen de vruchten van ons exclusief Agoria Techlancers-initiatief.

Ontdek de voorwaarden

 

 

Over Agoria Techlancers


Agoria Techlancers

Agoria Techlancers is een initiatief van Agoria, specifiek gericht op technologische freelancers. Agoria, federatie voor de technologische industrie, verbetert, dankzij zijn leden, de kwaliteit van het leven. Dat doet het vooral door al wie door technologie en innovatie geïnspireerd is te verbinden, het succes van technologische bedrijven en freelancers te verhogen en een duurzame toekomst vorm te geven.

Vandaag verenigt Agoria bijna 2.000 bedrijven uit de maakindustrie, de digitale en de telecomsector. Het is daarmee de grootste partij binnen het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO).

Zo’n 200 medewerkers bij Agoria, verspreid over kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent, Luik en Charleroi, vertegenwoordigen vandaag ruim 310.000 werknemers.

Ontdek meer over Agoria