Digital Connect Week 2020

19-20-21-22 oktober 2020

Het jaarlijkse R&S event (Regulations & standards) van Agoria, dat elke keer zo’n 350 geïnteresseerde leden verwelkomde, wordt dit jaar uitgebreid naar alle Agoria expertisedomeinen. Het initiatief wordt gelanceerd onder de naam “ACUMEN”. Door u en uw collega’s inzichten te geven in nieuwe ontwikkelingen op het vlak van HR, technische regelgeving en innovatie, business development en algemene wetgeving ondersteunen en begeleiden wij u bij het nemen van de juiste beslissingen.

WAT MAG U VERWACHTEN?

Elke dag lichten onze Agoria experten, samen met Sirris en andere externe sprekers, de meest recente ontwikkelingen toe tijdens webinars van 1 uur. Ook de onopgemerkte finesses die het verschil voor u en uw bedrijf kunnen maken komen aan bod. Niet minder dan 29 sessies uit volgende 4 kennisdomeinen staan op het programma.

People & Organisation

Legal, Tax & Finance

Sustainability, Product Compliance & Innovation

Business Development

Volledig programma van maandag 19 oktober t.e.m. donderdag 22 oktober

U kunt op een specifieke sessie klikken om u in te schrijven.

 
 
Maandag 19 oktober
Dinsdag 20 oktober
Woensdag 21 oktober
Donderdag 22 oktober

CLOSING PLENARY

22 oktober 15u00-17u00

We geven we een samenvattend overzicht van de belangrijkste topics en conclusies van de afgelopen week. We laten Vlaams minister Hilde Crevits en Johan Haelterman, CEO van het NBN, aan het woord, en luisteren naar interessante getuigenissen van Audi en TE Connectivity. Vervolgens verwelkomen we Professor Dirk Buyens (Vlerick Business School) online, die zijn inzichten komt delen over de komende HR-trends. Tot slot houden we een panelgesprek waarin scale-ups Rombit, sCooledu en Collibra met elkaar van gedachten zullen wisselen. Kortom, het wordt een boeiende afsluiter!

Schrijf u nu in

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum

Van maandag 19 oktober tot en met donderdag 22 oktober

Locatie

Online

Prijs

Gratis voor Agoria-leden en genodigden

PARTNERS