Aeronautics, Space, Security & Defence Industries

Aeronautics, Space, Security & Defence Industries verenigt ondernemingen die actief zijn op het gebied van luchtvaart, ruimtevaart, veiligheids- en defensiematerieel. Deze ondernemingen zijn vaak toonaangevende spelers op nichemarkten en ontwikkelen en leveren diensten, producten en systemen in partnership met nationale en internationale groepen. Om aan de top te blijven moeten ze hun expertise op peil houden en voortdurend innoveren.

Upcoming events

Nieuws

Er zijn geen artikels gevonden in deze rubriek.

Kernactiviteiten

  • De leden van deze groep realiseren het grootste deel van hun omzet op exportmarkten. Daarom worden in samenwerking met representatieve verenigingen (BSDI, Belgospace, Bruspace) buitenlandse economische missies en groepsdeelnames aan internationale beurzen georganiseerd. 
  • Aeronautics, Space, Security & Defence Industries behartigt de belangen van haar leden bij internationale organisaties zoals ASD (AeroSpace Defense Europe), NIAG (NATO Industry Advisory Group) en EDA (European Defense Agency).
  • Ze onderneemt acties bij de overheid om de producten en diensten van haar leden te promoten in het kader van de grote projecten op het gebied van defensie en binnenlandse veiligheid.
  • Ze promoot de knowhow van de Belgische technologiebedrijven bij grote internationale industriële groepen met het oog op het sluiten van partnerships.