Aeronautics, Space, Security & Defence Industries

Aeronautics, Space, Security & Defence Industries verenigt ondernemingen die actief zijn op het gebied van luchtvaart, ruimtevaart, veiligheids- en defensiematerieel. Deze ondernemingen zijn vaak toonaangevende spelers op nichemarkten en ontwikkelen en leveren diensten, producten en systemen in partnership met internationale internationale groepen. Om aan de top te blijven moeten ze voortdurend innoveren.

Upcoming events

Nieuws

Kernactiviteiten

  • De leden van deze groep realiseren het grootste deel van hun omzet op exportmarkten. Daarom worden in samenwerking met representatieve verenigingen zoals onder andere het BSDI†buitenlandse economische missies†en groepsdeelnames aan†internationale beurzen†georganiseerd.†
  • Aeronautics, Space, Security & Defence Industries behartigt de belangen van haar leden bij†internationale organisaties†zoals ASD (AeroSpace Defense Europe), NIAG (NATO Industry Advisory Group) en EDA (European Defense Agency).
  • Ze onderneemt†acties bij de overheid†om de producten en diensten van haar leden te promoten in het kader van de grote projecten op het gebied van defensie en binnenlandse veiligheid.
  • Ze promoot de knowhow van de Belgische technologiebedrijven bij†grote internationale industriŽle groepen†met het oog op het sluiten van partnerships.††

Bedrijvengroepen