Agoria organiseert opnieuw de cursus ‘Hygiënisch ontwerp van installaties en gebouwen voor de voedingsindustrie - EHEDG Advanced course on hygienic design' bij ILVO te Melle. De opleiding omvat drie lesdagen en wordt gedoceerd in het Nederlands.


Voor wie?

De cursus is bedoeld voor machinebouwers (bedrijfsleiders en verantwoordelijken voor engineering en ontwerp, projectmanagers, technische sales mensen) en verantwoordelijken van voedingsproducenten.

Door wie?

De lesgevers zijn: Hein Timmerman (Voorzitter EHEDG België, Global Sector Specialist Diversey) en Johan Roels (Jongerius Technology NV).

Programma

Tijdens de drie opleidingsdagen, die niet apart kunnen worden gevolgd, zal een uitvoerig programma worden doorlopen.

Klik hier om het programma te bekijken. (208,4 kB)

De klemtoon ligt op de praktijk. De lessen zullen daarom worden ondersteund met videomateriaal, praktijkvoorbeelden en casestudies.

Omdat de opleiding zowel gericht is op fabrikanten van uitrusting voor de voedings- en verpakkingsindustrie als op voedingsproducenten, kunnen er interessante ervaringsuitwisselingen plaatsvinden. Het wordt dus gegarandeerd een cursus met heel wat interactie.

Datum

dinsdag 17 maart 2020, 09:00 - 17:30

woensdag 18 maart 2020, 08:30 - 17:30

vrijdag 27 maart 2020, 08:30 - 15:00

Plaats

Ilvo
Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek
Brusselsesteenweg 370
9090 Melle

Organisator

Agoria 

Meer info

De driedaagse opleiding kost € 990 (excl. 21% btw) voor Agoria-leden en € 1980 (excl. 21% btw) voor niet-leden. Vanaf de tweede deelnemer (per bedrijf) wordt 10% korting gegeven.

Agoria is erkend als dienstverlener in het kader van de Vlaamse KMO-portefeuille. Dat betekent dat wanneer u als Vlaamse kmo bij ons een betalende opleiding van min. 100 euro (excl. BTW) volgt, de Vlaamse overheid een deel van de kostprijs subsidieert. Ons erkenningsnummer is DV.O205861. Opgelet: Agoria leden kunnen enkel een beroep doen op de KMO-portefeuille als zij toegetreden lid zijn. Meer uitleg vindt u hier.

Op deze opleiding zijn de algemene voorwaarden van toepassing die gelden binnen Agoria VZW.
Register